čtvrtek 30. listopadu 2017

Těsnění pístnice

Jeho účelem je zamezit úniku média ze zařízení do volného prostoru případně do jiné části zařízení. Těsnění pístnice Jedná se většinou o těsnění uzavírající válec. Primárně je určeno pro posuvné pohyby či kombinaci s mírným pootáčením. Bývá umístěno v hlavě válce a těsní pohyb pístnice na vnitřním břitu. Systémy těsnění pístnic v aplikacích s velkým zatížením obvykle obsahují kombinaci obou typů těsnění , přičemž přídavné těsnění se nachází v hlavě válce mezi těsněním pístnice a pístem.


Filter by Custom Post Type. Pro dynamické jednočinné i dvojčinné těsnící systémy. Firma Trelleborg Sealing Solutions nabízí širokou škálu patentem chráněných typů a materiálů těsnění pístnice , které poskytují uživateli.


Nejnižší možné provozní náklady, které nezatěžují zákazníky. Intenzivní a osobní spolupráce nás dostává do blízkého kontaktu se zákazníky a. Pro jednodušší montáž těsnění pístu se může zalit horkou vodou na dobu minuty, vyndat, utřít a namontovat. Manžety patří mezi nejdůležitější typy těsnění pohyblivých částí hydraulických i pneumatických zařízení při přímočarém posuvném pohybu.


Pístnicové těsnění pístnice Pneumatické pístnicové těsnění vkládané do drážky, které splňuje požadavky od výrobce pneumatických a hydraulických zařízení. Tlakový typ těsnění , používaný převážně pro utěsnění pístů, pístnic a jiných částí hydraulických nebo pneumatických okruhů. Používáme cookie, abychom mohli upravit naše stránky tak, aby vám co nejvíce vyhovovaly.


Pokud budete naše stránky nadále používat bez toho, že byste si. Výhody: vysoká statická a dynamická těsnost, nízké tření a pohyb bez škubání. Přítlačný prvek zajišťuje velkou bezpečnost proti přetočení v montážním prostoru. Přepouštěcí kanály zabraňují efektu „bow-by.


Výroba těsnění hydraulika, pneumatika z pryže, plastu či kovů navržené přímo pro vaše provozní podmínky. Hydraulické válce dvojčinné - hydraulické pístnice dvoučinné, hydraulika válce, těsnění , gufera, manžety pro přetěsnění pístnic. Prodám těsnění , různé hydraulické válce a jiné díly.


Vyhledávací zařízení produktu a servisu IndustryStock vám nabízí nejenom relevantní aktivní záznamy k. Hřídelová těsnění - Gufera. Lisy na hadice - armovani koncovek hadic. Rozborka, výměna těsnění v přední pístnici Tak stručně.


Odmontovat kouli a hydraulickou trubičku u koule, povolit matici na pístnici nahoře v mot. D - jmenovitý průměr úložného otvoru. V níže uvedených kategoriích naleznete nejprodávanější typy těsnění. Těsnłni pístnice , po ktoré se posouvá hydraulický nebo pneumatický válce, zehrnující pouzdro s ucpávkou, u ktorého je gouzdro s ucpávkou radiálnč v. Na vnějším průměru je stírací kroužek opatřen kovovou výztuhou.


Opravná sada těsnění zadní pístnice , obsahuje všechny o-kroužky na jednu pístnici. Piston Rod Seal Manufacturers, Factory, Suppliers From China, In a wor when you choose us, you choose a ideal life. Všechna těsnění a produkty. ET, EF system“, těsnění ventilů a šoupátek, kterých se užívá v běžných pneumatických prvcích ale i mikropneumatice. U náhradních dílů GRANIT se nejedná o originální díly.


Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky