čtvrtek 30. listopadu 2017

Samoregulační topné kabely

Prodej a komplexní dodávky elektrických topných kabelů včetně regulace a řídicích systémů do bezpečných i nebezpečných prostředí. Instaluje se jako vyhřívání okapu, vpustí, úžlabí a svodů na střechu. Ideální je použití také na ochranu potrubí, hydrantu proti zamrznutí. Ochraňují potrubní systémy, střešní skrápěcí systémy, klimatizace ve stavebnictví, zemědělství i průmyslu, slouží i jako hlavní řešení ekonomického podlahového vytápění. Tyto topné kabely je možné podle potřeby libovolně zkracovat a spojovat originálními spojkami dle skutečných délek potrubí.


Realizace a prodej průmyslových technologií - lepicí materiály, brusné materiály, elektropásky, topné kabely , AZ TRCoat – termoizolační hmota. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjad. Kabel je prodáván v metráži po m. Díky jedinečné samoregulační technologii zajistí inteligentní kabel Raychem značnou úsporu energie. Reaguje na tepelné zisky a tím šetří elektrickou energii.


Proč nedoporučujeme samoregulační topné kabely pro podlahové vytápění. Historie samoregulačních kabelů. EKOHEAT - jedinečné podlahové topení. Objevte komfort elektrického podlahového vytápění.


Topné kabely , topné rohože a regulace nej. Samoregulační technologie elektrického vytápění. Odporové a samoregulační topné kabely Nabízíme topené kabely renomovaných výrobců DEVI, KDP a HeatTrace.


Co jsou to samoregulační topné kabely a jak fungují: Většina zná klasické topné kabely vyrobené z klasických odporových materiálů, jejichž výkon je konstantní a nezávislý na okolních teplotách. Lze je také použít pro ochranu proti zamrznutí rozměrných potrubí a tam, kde je požadována odolnost středně vyso. Podmínky ochrany osobních údajů I. Správcem osobních údajů podle čl. Topné samoregulační kabely Objednávejte níže: AKCE!


Nové samoregulační topné kabely Raychem řady ETL pro ochranu potrubí před zamrzáním. Dalšími dvěma novými typy samoregulačních. Elektromontáže, elektroinstalace domovní i průmyslové Velkoobchod kabelových aj. Podlahové vytápění a temperace topnými kabely i rohožemi Inteligentní vytápění samoregulačními topnými kabely Úsporné LED osvětlení průmyslových a zemědělských objektů Průmyslové ohřevy potrubních aj. Revize Technická podpora Servis Projekce el.


Ohřev nádoby na požadovanou teplotu samoregulačním inteligentním topným kabelem. Instalované topné kabely odolají teplotě nad. Jejich délka může být libovolná a je omezena pouze maximálním proudem protékajícím napájecími vodiči.


V šedesátých letech vyvinul Raychem, jako první výrobce na světě, samoregulační topné kabely. Princip činnosti samoregulačních topných kabelů. Distanční úchyt pro samoregulační kabel, 25ks. Výhodou je také to, že topné kabely jsou regulovány bod za bodem, v úsecích libovolné délky.


Varianty pro temperování potrubí, okapů nebo venkovních ploch i pro podlahové vytápění. Topné patrony a kabely Úspora vody Solární zavlažování Vánoční světla a ozdoby Veřejné osvětlení Větrné elektrárny Brzdící moduly pro VE. Chrání potrubní systémy, střešní systémy, klimatizace a jsou.


Jeho nejčastější použití je na venkovní přípojky vody, nebo na venkovní odpady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky