čtvrtek 23. listopadu 2017

Pochozí sklo

Předvýroba a plánování probíhá ve vlastních prostorách v Praze. Vždy po sobě uklidíme a pochůzné sklo vám předáme čistou bez vad. PROVOZOVNA PŘESTĚHOVÁNA NA ADRESU OLDŘICHOVA PRAHA 2. Dodáváme vrstvené, pochozí sklo.


Vyrábíme a dodáváme skleněné dveře, zrcadla, osvětlená zrcadla, pochozí skla, skleněné stříšky, skleněné. Pochozí sklo se používá především jako designový prvek v.

Aplikací do stropní konstrukce se nám díky tomuto výrobku podaří prosvětlit prostor o podlaží níže. Toto sklo se skládá ze dvou nebo více vrstev. Bezpečnostní sklo lze použít pro všechny druhy zasklení, kde požadujete zajištění skla proti vysypání a proti vniknutí cizích osob do objektu. Skla vhodná jako trvale pochůzí se vyrábějí na míru jako bezpečnostní lepená skla. Mimo pochozího skla pro vás máme i ostatní speciální skla.


Schody a pochozí desky vynikají pevností a mechanickou odolností. Ty zajišťuje celkové řešení konstrukce a použitý materiál – vrstvené bezpečností. Vyrábíme a montujeme skleněné dveře a stěny, automatické dveře, mobilní přestavitelné příčky, shopfronty a vstupní portály, skleněné zábradlí, skleněné obklady, pochozí skleněné podlahy, recepční pulty, skleněné vitríny, zrcadlové stěny, skleněné stříšky a markýzy a další celoskleněné produkty.

Díky vlastnímu modernímu strojovému vybavení pro. Pokud požadujete sklo nebo úpravu, která se v ceníku nenachází, kontaktujte nás pro sdělení cenové nabídky. Vrstvené sklo pro schodnice a podlahy. Nabízíme zpracování skla pro speciální účely. V naší nabídce naleznete například sklo bezpečnostní, neprůstřelné, pochozí , drátosklo a barvené sklo.


Sklenářství Polička, Lezník u Poličky. Speciální skla - ohýbané, protipožární, pochozí sklo. Jedná se o bezpečnostní vrstvené sklo , u kterého lze kombinovat různé tloušťky a druhy jak skel, tak i fólií. Tento typ produktu se nejčastěji využívá. Vyorbíme Vám skleněné schodiště nebo pochozí sklo přímo na míru.


Od návrhu po kompletní realizaci. Bezpečnostní vrstvené sklo , speciálně navržené a vyrobené pro skleněné podlahy, schody apod. Skleněná podesta měla opticky zvětšit. Skládá se ze dvou nebo více vrstev buď obyčejných, popř.


SkLO is a design and manufacturing company with locations in both California ( SkLO US) and the Czech Republic ( SkLO EU). Restaurace v hotelu požadovala speciální pochůzné sklo v interiéru, aby prostor získal jedinečný, nezapomenutelný designový prvek. Klademe důraz především na kvalitu, proto také spolupracujeme s firmami Dorma a Batosini jedničkami na světovém trhu v oblasti kování a komponentů pro sklo.

Kontaktujte nás MVS Prague Group s. SKLOSERVIS - KOMPLETNÍ PRÁCE SE SKLEM. Jednou z netradičních možností je využití skla ve spojení se stěrkami nebo jinými dekorativními povrchy. Studio ŠOLC DESIGN se těmito designovými technikami zabývá a pro lepší dojem a představivost otevřelo v Brně na Kociánce showroom. Ten bude fungovat nejen pro. Používají se na prosvětlení prostor.


Skla mají různé složení dle požadavků a způsobu užití. Jeho hlavními výhodami je prosvětlení interiéru a optické zvětšení prostorů, ve. Kalené, fazetované, vrtané nebo.


Pohled na pochozí sklo z vnitřní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky