úterý 28. listopadu 2017

Obkladové sklo cena

Cena skleněného obkladu za kuchyňskou linku se skládá z ceny materiálu (závisí na tloušťce a typu skla), příplatků za opracování skla (broušení hran, výřezy pro zásuvky a skříňky) a servisu dopravy, montáže a zaměření. Samozřejmostí je vrtání skla např. Sklenářství Pech, nabízí veškeré sklenářské práce od opracování skla, broušení skla, vrtání skla až po montáž zábradlí a zastřešení. Pokud zvolíte běžné sklo , může dojít velmi brzy k poničení. Naše tvrzené sklo bez problému unese také držáky na poličky, digestoř, závěsný systém i horní skříňky kuchyňské linky.


Pro vás, jakožto pro zákazníka, je vše cela bez práce. Nabízíme obklady do koupelny moderní, trendy i rustikální, klasické. Vzory čerpáme z katalógov fotiek a grafík na internete, ako aj z vlastných podkladov klientov.


Množstvo kombinácií vzorov, farieb dáva široké možností všetkým, ktorí si zariaďujú štýlový interiér. Nemáme na tej strane sporák, tak nakoniec sme sa rozhodli pre lacobel, ale ešte neviem kolko nás bude stáť ten, lebo majú dovolenku. Vyberte si sklo s grafikou, která bude nejlépe vyhovovat vašim požadavkům a dotvoří design vašeho domu či bytu. Grafosklo můžete mít například jako obklad za kuchyňskou linku, v kuchyňských dvířkách, ve skleněných dveřích, v zábradlí nebo skleněné stěně.


Základom je odolné sklo pokryté z jednej strany vysoko kvalitným lakom. Sklenené obklady kotvíme celoplošne alebo bodovo. Kalené sklo má mnoho výhod.


Jeho velkou předností je odolnost výkyvu vysokých teplot. Obkladové sklo doporučujeme vykalit. Kuchyňské obklady mohou v sobě nést jakýkoliv motiv, fotografii. Tvrzené sklo je tepelně stálé až do 300° C, takže jej lze použít např.


Lepší možnosti výběru platby. Najděte pohodlí i při placení. Formu platby si vybíráte podle potřeby hotově, převodem nebo na splátky.


Diamant mat – tvrzené sklo , které je až o vyčištěné od zelenkavého nádechu pohledová strana je matná používáme na světlejší barvy Barevná škála je téměř neomezená. Na výběr několik rozměrů skla. Můžete si vybrat ze vzorníku RAL, NCS, metalických barev, případně si dodat vlastní vzorek podle, kterého Vám namícháme barvu. Další přírůstek do kolekce pískovaných motýlků z naší dílny. Zrcadlo s vitrážovým rámečkem.


Na kuchyně, kuchyňské baterie a spotřebiče poskytujeme prodlouženou záruku. Výborná voľba pre obklady stien v moderných interiéroch v kombinácii čierno-biela, sklo a kov. D obkladové panely na stěnu, do kuchyně, omyvatelné. Grafické sklo jako obklad do kuchyně a koupelny. Skleněné obklady a grafická skla FotoGlass do Vašeho interiéru.


Inde v domácnosti nie je jeho použitie obmedzené. Dodá interiéru netradiční design a zachová praktičnost a zjednoduší údržbu. Skleněný obklad z tvrzeného - kaleného skla se dodává z jednoho kusu - žádné spáry.


Je to sklo , na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak. Toto sklo lze kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. LEVELYS prísavky sú skonštruované z ABS plastu alebo hliníku. Kamenné obkladové panely.


Mozaika: obkla ktorý nikdy nezostárne. Ako vybrať obklady do kuchyne. Prírodný kameň v interiéri aj exteriéri. Vyhľadávané obklady z kameňa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky