úterý 28. listopadu 2017

Tesnici tmel

Požárně odolný těsnící tmel. Těsnící tmel pro podlahové spáry. Elastický hybridní tmel určený pro vodotěsné a vzduchotěsné uzavření dilatační nebo styčné spáry.


Určený zejména pro dilatační spáry v. Vytváří tvrvale pružný (Shore A), odolný a houževnatý spoj.

Velmi rychlé zasychání a vytvzování. Klempířský tmel ENKOLIT Ceny od: 20Kč Slevy až: Štěrková lepící hydroizolace ENKOLIT je plastická tekutá lepenka na bitumenovém základu. Pro váš pohodlný nákup používáme Cookies. Pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.


Více informací, včetně informací o. S-TPružný spárovací tmel Speciální tmely. Stavbařský butylenový tmel Speciální tmely. Tmel na opravy Speciální tmely.

Izolační tmel Speciální tmely. Střešní bitumenový tmel Speciální tmely. Nový těsnící tmel milKit ze Švýcarska - MTBS. Kč Loctite 2- ml zajišťovač šroubů VP. Bentonitový těsnící tmel Charakteristika Lepící a těsnící tmel šedé barvy MQ 1MASTER je vyroben na bázi bentonitu, obsahující jako emulgátor anionaktivní tenzid.


Speciální cementový tmel k dokonalému utěsnění spojů výfukových systémů. Aquafix těsnící tmel na opravy a trvalé opravy proti vodě. Vhodný zejména při netěsnosti střech, okapů, svodů, kolemm komínů, oken a větracích prvků. Jeho aplikace je možná i pod vodou nebo za deště.


Je vhodný pro rychlé opravy prasklin a puklin na plochých střechách, hřebenech, terasách, balkonech, lodích apod. Akrylátový těsnící tmel (ATT) kg je jednosložková směs pastovité konzistence na bázi akrylátové. Tento tmel je určen pro opravu materiálů z kovů, keramiky, dřeva, betonu i plastu. Jeho výhodou je poměrně snadná aplikace z jedné tuby.


Po vytvrzení lze tmel řezat, brousit, vrtat a natírat. Je odolný proti většině agresivních kapalin. Lepicí tmel Aplikace Produkt je také vhodný pro vytvoření trvanlivého utěsnění styčných a dilatačních spár ve stavebnictví i průmyslu, kde je vyžadována vyšší tvrdost materiálu, než jakou mají běžné tmely, a odolnost vůči mechanickému namáhání a oděru.


Transparentní těsnicí tmel K se používá k utěsnění spojů a připojování na zděné konstrukce ve vnitřních i venkovních prostorách.

Metakrylátová těsnicí tmel na bázi teflonu k těsnění závitových spojů namísto konopí, nebo teflonové pásky. Slouží k utěsňování vodních, plynových, olejových, LPG, benzinových a průmyslových látek. Jednosložkový metakrylátový tmel s příměsí teflonu, určený pro těsnění kovových závitových spojení místo konopí nebo teflonové pásky. Detaily produktu všichni 2. Zelený těsnicí tmel na motor a převodovku K161. Oranžový těsnicí tmel na motor a převodovku K162.


Těsnicí tmel HASOFT Těsnič 3g: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Všetky naznačovať produktu. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Sikaflex 2je jednokomponentní konstrukční tmel vhodný pro tmelení, přetěsňování i dotmelení nerovností střešních oken, vyrovnání oblouku apod. Teroson - Terostat MS 9Charakteristika: Terostat-MS 9je jednosložkový těsnící tmel na bázi MS-polymeru, vytvrzující vzdušnou vlhkostí za vzniku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky