čtvrtek 23. listopadu 2017

Podložka mirelon

Podložka pod podlahu MIRELON pás mm. Tlumí krokový hluk, zvyšuje pohodlí při chůzi po podlaze a tepelně izoluje. Je vynikající kročejovou a teplenou izolací. Mirelon podložka mmMirelon tlmí kročajový hluk a vyrovnáva nerovnosti.


Hodí sa používať pod koberce,. MIRELON také dokáže vyrovnat drobné nerovnosti podkladu.

Má tiež vylepšené parametre tepelnej izolácie z penového polyetylénu. Základná ekonomicky výhodná podložka Použitie - tlmí kročejový hluk a. Mirelon se využívá i pro nejen tepelnou izolaci podlah, kam se vkládá na beton jako kvalitní kročejová izolace mezi betonovou stěrku a plovoucí podlahu. Má také vylepšené parametry tepelné izolace z pěnového.


Izolační materiály) Hodnocení produktu:. Izolácia z polystyrénovej peny. Společnost Mirel Vratimov a. Vyznačuje se dobrými parametry protihlukové izolace a velkou odolností proti zatížení.

Levná izolace pod podlahové krytiny typu plovoucích podlah z laminátu i dřeva, také se vkládá pod parkety a ostatní krytiny jako je linoleum a koberec. Hydroizolácie) Hodnotenie produktu:. Neobmedzená polyetylenová pena s uzavretými článkami,je lacnejšia alternatíva k vyrovnávacím a izolačným fóliam vo všetkých typoch podláh. Není vhodná na podlahové topení.


Tato izolace mirelon je polyetylenová pěna s parotěsnou fólií, která se používá jako podklad pod plovoucí podlahu. Základní ekonomicky výhodná podložka s integrovanou parozábranou. Nešetřete na podložce pod plovoucí podlahy, právě podložka vám zvyšuje jak uživatelský komfort, tak prodlužuje životnost podlahy.


Uživatelský komfort používání je třeba chápat hlavně ve smyslu redukce hluku a zlepšení tepelné izolace. Výber podložky by malo byť taktiež dôležité a premyslené rozhodnutie, pretože priamo ovplyvňuje finálny produkt, teda plávajúcu podlahu. Barva dle aktuální dostupnosti.


Je vyrobená z polystyrénovej peny a plní aj funkciu tepelnej a kročajovej. Mirelon je však možné použít také jako ochranný obal, nebo při přepravě zboží jako podložka nebo vystýlka. Dokáže plně nahradit bublinkovou fólii nebo vlnitou lepenku.


V našem obchodě můžete vybírat z pásů mirelonu o tloušťce 8mm až mm s návinem - 3m. Konštrukcia z drevných vlákien umožňuje jednoduché spracovanie , vykazuje dobrú difúziu a odolnosť voči posobeniu lepidiel a rozpúšťadiel používaných v stavebníctve. Vroubkovaná podložka určená pod plovoucí podlahy, výborně tlumí kročejový hluk, vyrovnává nerovnosti v podlahové struktuře, působí jako tepelně-izolační vrstva a umožňuje proudění vzduchu.


Spojuje v sebe požiadavku na tepelnú izoláciu.

Izolace a podložka pod plovoucí laminátové a dřevěné podlahy, také se vkládá pod parkety a ostatní krytiny. Tento materiál je také znám jako. Požadujte u svého prodejce pokládku koberce na podložku Floorwise, pro jedinečný komfort a výhody, které podložka nabízí. Vy i Váš koberec jí budete milovat.


Mirelon je vhodný pro tepelnou, kročejovou izolaci a ochranu zboží před poškozením. Dále se využívá při pokládce laminátových podlah. Ideální síla pod plovoucí podlahu!


V kombinácii s parozábrannou PE fóliou je možné podložku použiť aj pri pokládke laminátovy´ch a dreveny´ch plávajúcich podláh.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky