středa 29. listopadu 2017

Větrací komínek

Větrací komínek PVC H 4DN 1mm aerator komplet. Kč 28Kč bez DPH 33Kč 28Kč bez DPH. Regulovatelný větrací komínek s vestavěnou vodováhou (WASSERWAAGE) pro plechové imitace tašek, profilované krytiny, nízké trapézové krytiny.


Střešní vpusti a nástavce. Tento propracovaný větrací komínek DN 1mm umožňuje využít větrné energie na zvýšení odtahu. Díky své konstrukci zajišťuje intenzivní větrání i. Je odolný vůči teplotním výkyvům.


Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Výpočet materiálu pro plochou střechu Spočítat materiál.


Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník-. Kominek je určen pro sanitární odvětrávaní do krytin hladkých: asfaltový šindel, lepenka, eternit apod. Rada architekta – větrací a ventilační komínek. V případě střešních doplňků, je nutné především rozlišovat mezi komínkem ventilačním a odvětrávacím. Prosím připište barvu do poznámek v objednávce ! Plastový krátký odvětrávací komínek kompatibilní se základními odvětrávacími taškami DN 100.


Odvětrací komplet - obsahuje odvětrací. Na manžetě může být vytvořen plastický kus, pod kterým proudí vzduch, nebo může být opatřen větším otvorem s mřížkou. Rovný profil, klasické zbarvení, čisté linie - to jsou vlastnosti, které předurčují Tegalit STAR jako krytinu vhodnou pro moderní architekturu.


Sanitární ventilace z plastu, vhodná jako větrací komínek pro všechny typy základních. Cenné tipy pro pokrývače, jakož i technické informace a produktové karty značky Roben. Sada prostupových střešních prvků pro odvětrání potrubí se skládá ze sanitárního nástavce s krytem, napojovací trubky a průchozí tašky DuroVent PLUS.


Flavent komínek větrací PVC. HPI Lapač listí standar materiál polyetylen. Disponuje výškou 270mm a průměrem 73mm. Prodám větrací komínek od satjamu. Cena za jeden kus je Kč.


Plastový odvětrávací komínek je určen na střechu k zakončení potrubí o průměru 1mm. Komínek je v hnědé barvě. Doplňky na ploché střechy, tvarovky, komínky, lepidla, hromosvodová podpěra, příchytka. Nabídka HPI-CZ zahrnuje také větrací pás Univerzál šíře 2mm, určený pro široké typy hřebenáčů.


Používá se především pro skládané krytiny, betonové nebo pálené. S vydáním tohto ceníku pozbývají stávající vydání platnost. Jsme spolehlivý a dlouholetý dodavatel vzduchotechniky.


Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi. Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína). Ventilační komínek univerzální pro většinu typů střešních krytin, průměr 125mm, neizolovaný.


Určený pro odvětrání podkroví, místností, koupelen aj. Dále zde naleznete další zajímavá související témata. Pálená střešní taška MONZA plus větrací komínek v provedení.


Třebíč - izolace proti vodě, radonu, zemní vlhkosti a ropným produktům, izolace střech, teras a balkonů. Stejný komínek byl použit na střešní krytinu Satjam Trend. Připojovací průměr 110mm.


Ke komínku je příslušenství - viz. Možno dodat celkem ks. V této aukci se draží jeden kus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky