pátek 24. listopadu 2017

Smrkové dveře interiérové

Poctivé Dveře Pokud si z naší nabídky dveří nevyberete, neváhejte nás kontaktovat. Jsme schopni vyrobit interiérové , vchodové a vstupní dveře ( smrkové , jasanové i obložky) z masivu na zakázku, přesně podle Vašich představ! Dlouholetá výroba a prodej palubkových, masivních,smrkových a dubových,tradičních, kvalitních,ekologicky čistých, ručně vyráběných českých. Smrk je měkčí dřevina s krásnou kresbou dřeva která rozjásá moderní i dobový interiér.


Vážení zákazníci, pokud jste měli registraci na starých webových stránkách, nebude již tato dostupná a bude nutno se registrovat znovu. Ke dveřím je možné dodat také obložkové zárubně. Většina dveří a zárubní je vyráběna v normě ČSN a ve standardních rozměrech.


Navíc interiérové dveře za trvale nejnižší ceny. Kvalitní, interiérové , vnitřní dveře z masivu, pocházejícího výhradně z českých lesů. Všechny naše dveře jsou dřevěné, skládané z celistvých kusů bez napojování (systému minicink apod.).


Každou variantu jsme schopni vyrobit i jako dveře posuvné. Ručně vyráběné dveře na míru s dlouholetou tradicí. Dveře Hrdinka - Česká výroba za skvělou cenu. Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře.


Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy. Na našich prodejnách můžete zakoupit kazetové dveře smrkové i borovicové. Vybrat si můžete ve smrku ze vzorů. NOVĚ dodáváme interiérové dveře dvoukřídlé! Ostatní dveře vyrábíme na objednávku za - dní.


Některé dveře jsou na prodejně připraveny k odběru. Nákup bez rizika: dní na vrácení. SOFTWOOD originální zateplené dveře smrkové SOFT, STRONG, SOFTWOO a dubové dveře HAR zárubně rámové smrkové a dubové.


Alena a Josef Juroškovi. Vnitřní ( interiérové ) dřevěné dveře a zárubně ŠIMBERA – Praha, Brno. Okna a dveře za skvělé ceny? Jsme profesionálové v oboru, pokud jde o kvalitní okna nebo dveře.


Vaše spokojenost na prvním místě - oknoplastik. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. S rámečky: model NIKOLA.


Masivní interiérové dveře Vltavín Česká výroba z čistého dřeva. Interiérové dřevěné dveře Jako jedni z mála výrobců jsme schopni Vám dodat kromě oken a vchodových dveří také kompletní sortiment dřevěných vnitřních dveří. Tvar dveří si můžete vybrat z naší nabídky, ale nevylučujeme ani výrobu podle Vašich vlastních návrhů.


Dveře interiérové smrkové Dveře interiérové modřínové Dveře interiérové dubové Dveře palubkové 42mm Dveře palubkové smrkové 42. Interiérové dveře Verte Cjsou vyrobeny v kvalitní rámové technologii a velmi dobře zpracovány do nejmenšího detailu. To zaručuje dlouhou životnost po celou dobu používání. Dveře se dají objednat v několika variantách.


Prodám interiérové dveře masiv, starší, nátěr palisandr, včetně kování. Rozvoz po Olomouci v ceně. Vyberte si ty pravé dveře do bytu na FAVI. U nás najdete shrnovací či posuvné dveře i klasické vnitřní dveře s panty.


Na výběr máte z stovek dveří ze dřeva, plných nebo prosklených, moderních i klasických. Interiérové neboli vnitřní dveře jsou jedním z nejdůležitějších prvků zařízení Vašeho interiéru. Výběr dveří výrazně ovlivní konečný vzhled Vašeho bydlení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky