pátek 24. listopadu 2017

Linoleum fatra

Toto jsou internetové stránky společnosti Fatra , a. European manufacturer of vinyl floor coverings. Our products reflect modern lifestyles, improve living conditions and contribute to a healthy and clean environments. The special floor covering also comply with requirements for the elimination of electrostatic charge.


The wide range of vinyl floor covering types is complemented by welding cords, floor strips and. Fatra realizuje i vlastní prodej svých výrobků.

Nabízíme všechny nafukovací hračky z retro edice návrhářky Libuše Niklové, vodní hračky, plastové profily – tenisové lajny, plastová madla pro panelové domy, florbalové omotávky, spirály pro svazkování elektrických kabelů, elektrické návlečky pro popisování kabelů a další doplňkové produkty. Tradiční český výrobce vinylových podlah pro domácnosti i komerční prostory. Prodej a montáž podlah včetně vyrovnání podkladu. Podlahy QUICK-STEP, PARADOR, KRONO ORIGINAL. Dřevěné a korkové podlahy, PVC, MARMOLEUM.


Our Most Popular in Colours. PVC podlaha za nízkou cenu. Easy to Fit Felt Backing. UZIN lepidla na linoleum UZIN Lepidla na dřevěné podlahy UZIN CARE čistící a ošetřovací prostředky.

Linoleum is a resilient flooring material, meaning that it compresses and yet bounces back when walked on, giving it a slight cushioning effect. Vinyl tiles Fatra Thermofix. Luxury vinyl tiles reinforced with glass fabric, with PUR finishing layer. For inquiries and contact with us.


Categories: LVT vinyl plates, Offices, Commercial Buildings. Pokládka přírodního linolea V-PODLAHY. PVC és linóleum padlóburkolatok és egyéb építőipari termékek széles választéka a legjobb áron! V produkcii homogénnych podlahovín LINO Fatra nájdete i také, ktoré spĺňajú požiadavky na elektrické vlastnosti.


Jedná sa o podlahoviny elektrostaticky. PVC v rolích (řezový program) vám zdarma nařežeme na potřebnou délku. Dobře tlumí hluk, jsou nenáročné na údržbu. Zdravotně nezávadné podlahy od světových výrobců.


Linoleum flooring is a tough, durable, stain-resistant, anti-microbial, and eco-friendly building material—all characteristics that make it perfect for a kitchen. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Did you know you can make the most stunning floor designs with linoleum ? With our Aquajet technique we can create the most detailed floor designs.


DIASFLOORING is an innovative developing company, a member of the DIAS group. Our purpose is establishing a society that responds to the demands of functionality.

TŘI DEKOROVÉ ŘADY NFE COMFORT, NFE GRIT, NFE WOOD SKLADEM K OKAMŽITÉMU ODBĚRU! Nová kolekce Meteor, celkem dekorů k okamžitému odběru! Kolekce Stella Ruby, celkem de. Rcsúszásgátló értéket. Nejširší výběr dekorů a barev všech druhů - dílců lepených i plovoucích, metrážový vinyl, PVC.


Covorul PVC Fatra Novoflor Dual este un covor pvc care se poate utiliza in spitale, cabinete medicale, spatii comerciale dar si sali de operatii. Marloleum je ekologický produkt vyrobený z z přírodních surovin, neobsahuje ftaláty, žádná změkčovadla a minerální oleje, má velmi nízké hodnoty emisí. Umístění interiérové Styl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky