čtvrtek 30. listopadu 2017

Napouštěcí olej na dřevo

Je vhodný pro většinu dřevěných povrchů, které zpevňuje a vytváří podklad pro jejich další zušlechtění. Nabízíme napouštěcí oleje pronikající hluboko do dřeva, oživují jeho povrch a zvyšují odolnost proti vlhkosti a špíně. Olej a vosk na dřevo - zušlechtění a ochrana dřeva Vyšší rostlinstvo patří nejen k nejúchvatnějším živoucím strukturám naší planety, ale představuje i zdroj jedinečných přírodních surovin využívaných člověkem od samotného úsvitu lidské společnosti. Používá se na udržení neošetřených dřevěných povrchů v interiérů i. PNZ Venkovní olej na dřevo je olej na přírodním základu, je vyráběn dle staletých receptur a používá se především v exteriéru.


Interiérový olej na dřevo na bázi přírodního včelího vosku, vhodný pro měkké i tvrdé dřevo , na dřevěné podlahy, obložení, schodiště, nábytek a další předměty ze dřeva v interiéru. Tungový olej je z přírodních olejů nejlepší na zátěžové plochy. Dává vynikající ochranu proti vodě a oděru , dřevo vytvrdí, proto je vhodný i na venkovní nátěry. Minimálně ztmaví barvu dřeva.


Lněný Olej na dřevo Sct. Je určen pro nátěry zahradního nábytku a prvků z měkkého či tvrdého - teakového dřeva, domovního náby. Hyperticus BIO - napouštěcí olej na dřevo se zpevňujícím účinkem. Tonovatelný napouštěcí olej se zpevňujícím účinkem nově objednáte pod názvem.


Ochraňuje dřevo před vysoušením, zdeformováním a štěpením. Dodává dřevu přírodní olej , póry dřeva neuzavírá a dřevo nepraská. Hledáte napouštěcí olej na dřevo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Charakteristika a použití. Croix, napouštěcí , barva přírodní (medová), dlouhodobá ochrana tvrdého a teakového dřeva, 1l. Venkovní napouštěcí olej na dřevo Astraxil HS. Napouštěcí Olej na dřevo Sct. Odstín Červený ořech 332.


SOUDAL napouštěcí olej na dřevo 75l teak (Barvy, laky na dřevo ) Hodnocení produktu:. Antibakteriální olej na dřevo Přirozená povrchová úprava Povrch olejovaného dřeva je na dotek příjemný díky tomu, že mezi vaší rukou a dřevem nestudí neprodyšná vrstva laku, ale můžete hmatem vnímat teplý povrch dřeva. Pro ochranu dřevěných teras, zahradního nábytku a jiných dřevěných výrobků. Omezuje bobtnání a špinění dřeva.


Snadno se obnovuje a nepraská. Ideální pro veškeré exotické dřeviny, jako je například Bangkirai, Teak, Massaranduba, Sibiřský modřín, Merbau, atd. Vhodný pro vnější i vnitřní použití. Oleje na dřevo Oleje na dřevo jsou vyrobeny z přírodních olejů a vosků.


Teakový napouštěcí olej na dřevo. V naší nabídce najdete napouštěcí oleje na dřevo značek OSMO a WOCA. Oproti lakům, které vytváří na povrchu dřeva neprostupný film, při použití olejů OSMO či WOCA vytvoříte ochranný povrch s otevřenými póry. Dřevěný povrch tak může stále dýchat.


Technologické zařazení: Barvící a zušlechťující olej na dřevo. Základní charakteristika: K barvení a současnému zpevnění povrchu dřeva zejména jehličnatých a pórovitých listnatých dřevin. Dřevo patří odjakživa mezi nejkvalitnější materiály, ať už se používá při stavbě domů nebo třeba k výrobě bytových doplňků.


Originalita dřeva vynikne v dekoracích, na zábradlí, nábytku, podlaze, okenních rámech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky