čtvrtek 23. listopadu 2017

Krytina onduline

Vaše oblíbená značka ve světě střech. Dodáváme lehké asfaltové, plechové a plastové střešní krytiny, hydroizolace, střešní okna a fotovoltaické. Bitumenová vlnitá strešná a obkladová doska.


Onduline is a range of corrugated bitumen roofing sheets. They are manufactured from recycled cellulose and bitumen fibres before being pressed into a corrugated form factor. This provides homeowners and tradesman with a weather resistant and strong roofing sheet with a life expectancy in excess of years.


V sortimentu tohoto tradičního. Vyrábí se ve barevných provedeních. ONDULINE CLASSIC je bitumenová vlnitá střešní a obkladová deska.


Spolehlivé a osvědčené řešení pro širokou škálu realizací. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Tato vlákna jsou sycena bitumenem a tvarovaná.


Základné údaje strešnej krytiny Onduline. Vlnité a trapézové desky vhodné jako lehké střešní krytiny pro pergoly, altány, prosvětlovací konstrukce nebo jako jako prosvětlovací doplňek desek Onduline. Onduclair PES Polyesterové prosvětlovací desky z nylonového vlákna vhodné zejména pro hospodářské nebo průmyslové objekty.


ASFALTOVÁ VLNITÁ KRYTINA. Mimoriadne kvalitná strešná a obkladová vlnitá krytina z organických vlákien. Tieto vlákna sú sýtené bitúmenom a. Asfaltové střešní desky jsou pro svojí nízkou hmotnost navíc jednoduché z hlediska dopravy, manipulace i skladování.


Strešná krytina ONDULINE ! Vaša obľúbená značka vo svete striech. Dodávame ľahké asfaltové, plechové a plastové strešné krytiny, hydroizolácie a fotovoltaické systémy. Majiteľ ocení úžitkové vlastnosti, nízku cenu, veľkú kryciu plochu s malým odpadom, skrátka ako sa hovorí: ideálna kombinácia dobrej kvality a vynikajúcej ceny!


Střešní desky vlnitá ONDULINE lehká krytina odolná - střešní obkladová vlnitá krytina z organických vláken - sycených bitumenem v provedení barev. Obsahuje výztuhu ze skelných vláken, která zajišťuje pružnost, pevnost a lehkost. Kvalitní vlnitá střešní krytina GUTTA, až let záruka! Kupte si vlnité desky přímo u výrobce. Vlnitá krytina je vhodné pro zastřešení.


Táto strešná krytina je u investorov je veľmi obľúbená pre svoju jednoduchú montáž. Odporúčame dodržať montážny. Francouzská vlnitá střešní krytina je víceúčelovou, elastickou a levnou střešní krytinou. Materiál je vyjímečně odolný a lehký.


Kalkulace střechy - cena materiálu pro střechu a porovnání střešních krytin. Okamžitý výpočet ceny střechy v našem kalkulátoru. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. DARUJI starší, použitou,ale ještě funkční střešní krytinu ONDULINE , cca 550m. K ní jsou u půl desky, cca. Velice levná krytina vhodná jako dočasné řešení na budovu, kterou víte že budete za 5-let bourat.


Jinak na RD absolutně k ničemu. Prémiová strešná hliníková krytina AluGAPA je vhodná pre novostavby ako aj na rekonštrukciu striech rodinných domov. Tradičným tvarom betónovej škridle sa hodí na väčšie plochy striech. Svojou masívnosťou esteticky dotvára celkový vzhľad domu. Hliníková krytina sa vyrába len v matnom prevedení.


Je učená pre náročnejších zákazníkov so zárukou až rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky