úterý 28. listopadu 2017

Obalová překližka

Využívá se k výrobě beden, záklopů a dočasných bednění například oken. Je oboustranně nebroušená. Obalová překližka se používá převážně na výrobu palet nebo beden. U nás si překližky můžete nechat i naformátovat.


Inzerát prodám obalovou překližku v okrese Rychnov nad Kněžnou, cena 25Kč, od triztal. Popis: Prodám obalovou překližku - cca 200ks, rozměr. Pozor : použití překližek je nutné vždy konzultovat s Vaším odborným prodejcem. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem.


Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na. Fóliovaná překližka topol. Překližky jsou vícevrstvé lepené masivní desky. Pripustne jsou vsechny Výrobni vady, pokud nesnizuji pevnostni vlastnosti překližky. Laminované dřevotřískové desky jsou velkoformátové desky s nalisovaným dekorativním papírem.


Nabízíme širokou paletu dekorů a výběr z mnoha struktur. Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v nábytkářství, ale používá se třeba i pro zhotovení bednění pro betonáž, v modelářství nebo k výrobě pochůzných ploch nákladních automobilů. Nejčastěji se překližky vyrábějí z březového, topolového, borovicového a bukového dřeva.


K dispozici jsou překližky truhlářské, obalové a foliované. Sloupky a vzpěry) Hodnocení produktu:. Make The Very Best Use Of Your Kafka Infrastructure Spend - Get In Touch. Tento produkt není možné přímo objednat v e-shopu.


Pro cenovou nabídku využijte tento poptávkový formulář. Do pole Znění poptávky zadejte co. Přípustné jsou všechny výrobní vady, pokud nesnižují pevnostní vlastnosti překližky. Czech republic - průmyslové LCD monitory a obrazovky, jezdecké potřeby - Walker´s Western, ručně foukané sklo dárkové, užitkové a reklamní, obalová překližka RETON, spol. Pozor, naše topolová překližka má lepší vlastnosti jako čínská překližka z topolu!


Po uřezání se nedrolí a je kompaktní. Technický list obalová : ke stažení ve formátu PDF ( obalová překližka ). Oproti rostlému dřevu mají překližky lepší r. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Suky jsou přípustné v neomezeném množství o průměru max.


Jsou povoleny zjevné vady a rozevřené praskliny. IV (C) - obalová kvalita. Doporučeno pro výrobu beden, přepravek či použití v případech, kdy nezáleží na vzhledu, jako např. Dostupnost: Připraveno k odeslání více informací porovnat.


Tento velkoplošný materiál na bázi dřeva je tvořen třemi a více vrstvami navzájem křížovitě slepených loupaných dýh, spojených lepidlem. Množství: dle nabídky (za 10Kč měsíčně) Termín: dle nabídky Lokalita: Zlín Cena: nabídněte Profil poptávajícího: firma z okresu Zlín. Vyrábí se ve více kvalitách a provedení. Přestože je lepení desky vodovzdorné, překližka.


Zleva: spárovka, překližka , deska z orientovaných plochých třísek (OSB), dřevotřísková deska, izolační (měkká) vláknitá deska, vláknitá deska se střední hustotou (MDF), dřevo-plastová deska (WPC), sendvičový panel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky