pondělí 8. října 2018

Jemný štuk

Nanáší se v kašovitém stavu a po ztuhnutí je tvrdá a poměrně křehká. Jemný, vysoce prodyšný štuk pro stěny a stropy. Vhodným podkladem jsou KVK jádrové omítky.


Příprava podkladu: podklad musí být dostatečně zatvrdlý, suchý, bez prachu,. Označenie výrobku: 0j. Na tradičné jemné povrchové úpravy jadrových podkladových omietok. Určený na ručné nanášanie vo vnútornom prostredí.


Povrchové úpravy hladkých betonových podkladů s použitím. KVK Štuk vnitřní jemný - přímo od českého výrobce KVK. Jemná vápenná omítka ( štuk ) , určená pro povrchovou úpravu všech typů jádrových omítek ve vnitřních i vnějších prostorech, konečná úprava filcováním. Není vhodný pro následné obložení obkladem nebo těžkými tapetami a aplikaci na stěrková(armovací) cementová lepidla.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Benátský štuk Magnat Style je dekorativní efekt dostupný v široké škále barev, který díky vhodné aplikační technice dokonale napodobuje mramorové desky s růz. Knauf MVJ je ručně zpracovatelná suchá maltová směs pro vnitřní použití ve stavbách. Povrch tejto omietky je veľmi jemný , hladký a po finálnej úprave lesklý.


Tradiční jemné povrchové úpravy jádrových podkladních omítek. Marocký štuk má vynikajúce termoregulačné účinky a ďalšou jeho vynikajúcou vlastnosťou je, že je vodeodolný a teda je vhodný i do vodou veľmi exponovaných miest (napr. do sprchy, kúpeľne, kuchyne). Vnitřní štuk jemný - Pro tradiční jemné povrchové úpravy jádrových podkladních omítek. Ruční nanášení ve vnitřním prostředí.


A - SAN je jemný štuk s nízkým difúzním odporem. Je určen jako možná varianta povrchové úpravy stěn sanovaných omítkou A-SAN 2. Produkt Štuk vnější jemný Baumit PerlaExterior za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Štuk vnější jemný Baumit PerlaExterior po celé ČR bezpečně.


Suchá maltová směs SanaBond Štuk je sanační štuk určený pro zhotovení poslední vrstvy sanačního. Pevný ako skala – jemný ako hodváb“. Jemný ukončovací štuk sanačního systému.


Takto opisujú remeselníci v Maroku unikátnu vodeodolnú povrchovú úpravu zvanú marocký štuk –tadelakt. Vnútorný štuk jemný 30kg. Průmyslově vyráběný vápenný štuk pro ruční provádění vnitřních štukových omítek na jádrové podkladní omítky.


První vrstvu necháme částečně zavadnout a ještě do mokré, ale ne již měkké první vrstvy natáhneme druhou vrstvu, která se s první. CEMIX Vonkajší štuk jemný 30kg. Cílem této úpravy je, aby se na povrchu vytvořil jemný ochranný film, díky němuž získá stěna z marockého štuku odolnost vůči špíně.


Můžete si marocký štuk dovolit? Jak jistě správně tušíte, marocký štuk rozhodně nepatří mezi laciné malířské techniky. Hasit 1štuk vnitřní jemný 30kg ‌Jemná vápenná omítka (štuk) , určená pro povrchovou úpravu všech typů jádrových omítek ve vnitřních i vnějších prostorech, konečná úprava filcováním.


Povrch je jemný , hladký, po finální úpravě mimořádně lesklý. Dá se použít do koupelen, kde jeho hladkost umožní dokonalou čistotu a hygienu. Takovéto čisté a jednolité plochy jdou vstříc současným nejmodernějším trendům.


Tento štuk má i vynikající termoregulační účinky. U nás nájdete všetko čo v oblasti stien interiérov a exteriérov dnešná moderná architektúra ponúka - starodávny benátsky štuk , marmorino , marmo antico so vzhľadom starého travertínu , marmo velato so vzhľadom starých omietok , metalické efekty , perlete a veľa ďalších techník a materiálov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky