pátek 5. října 2018

Polyesterový tmel

Vhodný pro opravu dřeva, plastu,. Karosářské tmely pro menší i větší opravy na karoserii automobilu. Tmely nabízíme od jemných pro finální úpravy, tak i dvousložkové se skelným.


Polyesterový , dvousložkový, stěrkový tmel s. MOTIP polyesterový tmel je univerzálně použitelný pro vyplnění a vyrovnání prohlubní, nerovností, rýh apod. Je lehce thixotropní, elastický, velmi snadno brousitelný a proto vhodný k použití na všechn. Tmel s vysokým obsahem skelného vlákna (mm), umožňující vytvořit velmi pevnou, skelnými vlákny svázanou vrstvu tmelu, kterou lze podle potřeby brousit.


Určený pro tmelení zvlášť velkého rozsahu popřípadě pro přemostění slabých nebo prorezavělých míst a děr, vhodný především pro kovové povrchy nebo sklolaminát. BODY Alu F2je dvojzložkový polyesterový tmel s hliníkom s vysokou plniacou schopnosťou. Je možné ho nanášať v hrubších vrstvách a. Tmel BodyFiber PES sklo vlákno je polyesterový , dvojzložkový, stierkovací tmel s antikoróznymi účinkami. Tmel obsahuje plnidlo vo forme krátkych sklenených vlákien. Nepraská ani po nanesení silnej vrstvy.


Rýchlo schne a je ľahko brúsiteľný za sucha. K osvědčeným patří například Uniflex, bílý polyesterový tmel s bílým iniciátorem (složkou, která způsobuje vytvrdnutí). Při jeho použití pak nebude po přetření bílého tmelu lazurou, mořidlem nebo barvou výsledný odstín zkreslený, jako to bývá u tmelů s barevným iniciátorem (většinou bývá červený, platí to zejména pro tmely na kov). Vysoce jemný krémovitý tmel k opravám prasklin, kazů, rýh ve dřevě, dřevotřískách a dřevovláknitých deskách.


Výborně se brousí a je velmi elastický. Je použitelný i na vyrovnávání nerovností na dřevě (tvrdší druhy), laminátu, betonu apod. Dvojzložkový polyesterový tmel s hliníkom. Môže byť nanášaný vo väčších vrstvách a je odol. Dobu schnutia je možné výrazne urýchliť infračerveným sušením.


Znečistené náradie očistíte riedidlom BODY 7ACRYL akrylátové riedidlo normál. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Přilnavost na železo, ocelový plech a skelný laminát (GFK).


Velmi dobrá plnivost, jemný a velmi lehce brousitelný. Má jemnou konzistenci s dobrými plnícími vlastnostmi. Výhradní zastoupení Našim cílem je reprezentovat italskou značku, která dává k dispozici zkušenosti těm,kteří hledají inovační materiály na.


PolyKar Vlákno je dvousložkový polyesterový tmel s obsahem skelného vlákna. Pro tmelení zvlášť velkého rozsahu,na přemostění děravých nebo prorezivělých míst (3-cm), větší díry opravit Laminem. Speciální polyesterový tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dřeva. Rychleschnoucí, výborně přilne na většinu materiálů včetně neželezných, nepraská ani při nanášení v. Dvousložkový, polyesterový , stěrkový opravárenský tmel se skleněnými vlákny. Speciální výplňový tmel určený pro zacelení prorezavělých míst a velkých děr především v kovech a sklolaminátu.


Tmel má jemnú štruktúru a umožňuje ľahké nanášanie. Používá se k tmelení středních nerovností. Pri objednávke 3ks a viac zvýhodnená cena 1Eur za 1ks. Odľahčený polyesterový tmel Light Blue bledomodrej. Bkp Polykar Dřevo dvousložkový polyesterový tmel na veškeré dřevo, brousitelný, 7g.


Bkp Polykar Dřevo dvousložkový polyesterový tmel na veškeré dřevo, brousitelný, 7g Speciální tmel s vysokým obsahem dřevní moučky pro tmelení masivu, dřevotřísky, laťovky a veškerých výrobků ze dře. Soft Plus se snadno tvaruje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky