úterý 9. října 2018

Prodej haki lešení

Od zahájení výroby prošlo lešení HAKI mnoha konstrukčními změnami jmenujme například redukci hmotnosti dílců lešení , spoj sloupků s větší prostorovou tuhostí, optimalizaci konstrukce a technologie pro automatizovaný způsob výroby. Na pronajem mam i Haki lešení a stavebni stojky. Salovaci stojka stojky na prodej od 330kc. Taky mam na prodej bednici desky t. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů haki lešení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


TO GET EUSTASS KID IN YOUR CREW FOR FREE. Pronájem lešení V ceně pronájmu lešení je zahrnut projektový návrh stavby a odborné posouzení technikem. Otevřít pronájem lešení. Mobilní oplocení Nabízíme prodej mobilního oplocení a zábradlí různých t. Prodám pojízdnou sestavu Haki lešení ,výška 2m ,kolečka jsou nová a všechny bržděná. Na fotu je sestava 3m ,ta je již prodána.


Největší prodejce značkového lešení a příslušenství do České republiky a na Slovensko. Nabídka nového i použitého. Poradíme vám s výběrem, neboť systému dokonale rozumíme, dokážeme doporučit vhodné komponenty do sestavy dle záměru, jaký s HAKI lešením konkrétně máte.


Renomovaná firma Promal zajišťuje prodej či pronájem lešení HAKI , včetně podlážek a dalších potřebných dílů. Lešení HAKI šetří čas i peníze! Jsme vám kdykoliv k dispozici, odborní pracovníci naší firmy vám ochotně poradí a pomohou se zaměřením budovy nebo stavby a optimálním výběrem a sestavením jednotlivých dílů. Prodám rámy a další příslušenství k lešení typu Plettac za zvýhodněnou cenu. Prodej HAKI lešení : svislé stojky ks, podélné díly 2ks, příčné díly ks, podlážky 6ks Vyvolávací cena je cenou vč.


Možnost dopravy i dohody. Mohu poslat cenovou nabídku jednotlivých komponentů. Koupim haki lešení - i po částech, lešení může být i rezavé nebo uřízlé, typ stojek. Výrobcem lešení Prodej pojízdné lešení Variabilní pojízdné lešení z pevnostní pozinkované oceli s velkou stabilitou bez nutnosti ukotvení - pro profesionální použití.


K námi dodávanému lešení vždy dostanete Návod na montáž a používání trubkového lešení. S ohledem na časté dotazy zákazníků jak postavit trubkové lešení , jsme zkrácenou verzi manuálu připravili i na náš web. Půjčovna lešení Mkrvička - prodej a půjčovna lešení, stropní stojky - vzpěry Peri, Haki lešení, klasické trubkové lešení i lešení RUX.


Popis: Prodám Haki lešení bez podlážek. Stojky obdélník 3m - ks, čtverec 5m - ks, 1m - ks. Podélníky 3m - ks, zábradlí 3m - 1ks. Příčníky ks, zábradlí ks.


Stavební kozy výsuvné ks Elektrický vrátek na Haki. Kolečko je vybaveno totální brzdou, po. Omlouváme se, v současné době jsou tyto stránky ve výstavbě. Rádi Vám zpracujeme aktuální cenovou nabídku lešení HAKI IV. HAKI UNI - pojízdné lešení na e-mailu: zdenka.


Půjčím haki lešení mám kostek včetně podlážek. Prodam 20x kostek pozinkovaneho leseni. Jaké vybrat vhodné lešení. Inzerát byl odebran z oblíbených. Chystáte stavbu, nebo rekonstrukci budovy?


Využijte moderního a bezpečnéholešení HAKI. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky bazar Žebříky, lešení , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky bazar Žebříky, lešení na Vámi zvolené téma inzerce. CZ je držitelem všech nezbytných certifikátů, jaké požaduje Evropská unie. Všechny systémy lešení LESENI.


CZ se vyznačují rychlou a jednoduchou montáží, vysokou variabilitou, perfektním technickým zpracováním, dlouhou životností při zachování přijatelné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky