pondělí 8. října 2018

Rustikální kliky

Máme rustikální kování na dveře v rozetovém i štítovém provedení. Některé naše rustikální modely jsou doplněny vkusným porcelánovým madlem. Designové kliky a koule, kování, závory na dveře, okenní kličky. Fotogalerie pro vaši inspiraci. Náš internetový obchod používá soubory cookies, abychom mohli poskytnout lepší uživatelské prostředí pro nakupování.


Nyní tak moderní rustikální bydlení nemůžete sladit s nablýskanou nerezovou klikou. Vyberte si pro něj adekvátní styl a zkuste rustikální mosazné kliky. V interiéru, podobně jako u oblečení, hrají důležitou roli doplňky. K nim patří také kliky a kování. Pestrý výběr klik je pastvou pro oči, ale.


Máme pro vás všechny možné typy a druhy. Luxusní, stylové, designové, kliky z mosazi, z nerezové oceli nebo slitiny zinku, i kliky z hliníku, které jsou funkční a přitom levné. Bronzová barva jim dodá styl, svým tvarem trochu připomínají vintage kliky našich babiček, ale na vrzání u nich zapomeňte.


Současná nabídka zahrnuje nespočet klasických designů, které ladně zapadnou na vaši starou chalupu nebo do interiéru stylové restaurace. Kliky a kování přímo od výrobce. Pokud například zachráníte.


Obrázek: Kód: Název: Ceny vč. Cobra REGEN Kované a rustikální (K) ako aj ďalšie Kované a rustikální. V této kategorii můžete najít štítové kliky , které jsou opravdu nevšedními designovými kousky, i méně nápadné, ale rovněž velmi bytelné kliky s jednodušším vzhledem.


Z našeho širokého sortimentu si v této kategorii můžete vybrat moderní i rustikální kliky na dveře, rustikální i moderní okenní kliky , dveřní a. Rustikální a vintage úchytky. Kvalita z masivu za rozumnou cenu. Vše, co potřebujete vědět o dveřním kování, jak vybrat správný tip, jak o kování pečovat a další tipy a nápady.


Nejnižší ceny kování, bezpečnostních kování, klik a zámků. Prodáváme široký sortiment bezpečnostního kování pro váš dům a byt. Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů.


Nerezový kliky Interiérové kliky na dveře z nerezu - nerezové oceli (nespisovně: nerez, inox, stainless steel). Dveřní kování retro rozeta , rozetové dveřní kování kované, dveřní klika rustikální retro, kliky dveřní Kování dveřní je vyrobeno z kovu Kování obsahuje 1pár klik a spojovací materiál. Sami se přesvěčte a vyberte si tu pravou rustikální koženou sedačku pro Vás. Kování a kliky si u nás koupíte za ty nejnižší ceny.


Součástí sortimentu je bezpečnostní kování, interiérové kování,kované kliky ,okení kliky. Rustikální - starožitné, ozdobné kování, věšáky, háčky, úchyty, rozety klíče, jmenovky, piktogramy, rohovníky. Dřevěné kliky navrhujeme tak, aby ladily s interiérem. Do moderních domů moderní design, do domů v rustikálním stylu rustikální kliky. Nevíte-li si rady při výběru kování, zámku či cylindrické vložky nevěšte hlavu.


Podívejte se do jednoduchého návodu, který najdete v horním menu. Na dveřní klice Conchiglia vyniknou naše exkluzivní barevné povrchy (patinovaná mosaz, rustikální zlatá, antické stříbro a další). Dveřní kliky Conchiglia lze objednat v rozetovém i štítkovém provedení, a to s dozickou klíčovou dírkou, FAB zámkem nebo WC otočným mechanismem. Cobra dveřní kování VENEZIA rustikální - oblíbené interiérové štítové kování s vratnou pružinou v rustikálním povrchu pro dobový interiér, s ozdobnou linkou kolem štítu. Největší výrobce dveří v Jižních Čechách.


Dále děláme zárubně, textilní transportéry, palubky, nábytek, dřevěné brikety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky