čtvrtek 4. října 2018

Tekutá hydroizolace venkovní

Free Delivery on Eligible Orders! Určena na hydroizolace pod obklady a d. Pružná hydroizolační stěrka s výbornými mechanickými a chemickými vlastnostmi. Je vhodná hlavně pro použití v exteriérech, kde vyniká hlavně vysokou elastici.


Pro hydroizolace zděných, betonových, železobetonových konstrukcí, lehčených betonů, na potěry, mazaniny, omítky, zdicí materiály z pálených cihel, desky CETRIS. Venkovní i vnitřní použití.

Ekonomičnost je dána vytvořením nášlapné a hydroizolační vrstvy v jednom aplikačním kroku. Zabraňuje pronikání vody do staveb a stavebních konstrukcí. Je vhodná pro nátěry běžných podkladů jako je beton, omítky, zdivo, sádrokarton, železobetonové konstrukce, apod.


Vytváří protiradonovou izolaci obytných budov. Vzhledem k univerzálnímu použití materiálu a jeho těstovitému složení s obsahem granulátu, je aplikace snadná a je možné ji provádět svépomocí. Všechen prach, volné částice. Zobrazuji všechny produkty ( ) Free.


Cementová krystalizační hydroizolace Krystalizol Cementové hydroizolace. Jednosložková hydroizolace EXTERIÉR Disperzní hydroizolace.

Vodotěsná venkovní izolace - Hydroizolace Exteriér 2K Hydroizolační stěrka Exteriér 2K je vysoce kvalitní výrobek, který je určený nejen profesionálním obkladačům, ale i koncovým spotřebitelům. Vlastnosti: vysoce elastická. Dále je vhodná pod dlažby balkónů, teras a lodžií. Vhodné podklady pro tento typ stěrky jsou betonové. Výrobek je nutné zpracovat do měsíců od data.


Dále se používá jako venkovní ochranná omítka a stěrková směs pro drobné vysprávky omítek. Tato hydroizolace je určena pro lehké hydrofobní izolace k renovaci a ochraně střech a soklů. Tekutá složka nesmí zmrznout. A jiná teplota bude při venkovní hraně zdi a jiná při vnitřní.


Pokud budou základy izolovány, budou teploty jiné. Pochopitelně záleší na velikosti izolace a způsobu. SIGA PRO TEKUTÁ HYDROIZOLACE je jednosložková disperzní hydroizolační hmota na bázi styren-butadienu s organickými a anorganickými přísadami do vnitřního prostředí.


Je určena pro přípravu vodotěsného podkladu pod obklady a dlažby ve vnitřním prostředí. Je polyuretanová, pružná hydroizolace a lepidlo pro dlažby balkonů a teras. Nanáší se ve krocích, první vrstva vytvoří hydroizolační membránu, druhá vrstva je lepidlem pro dlažbu. Lze přímo nanášet na všechny druhy dlažeb, beton a kvalitní cementové potěry.


Vhodný pro hydroizolace v koupelnách a kuchyních i venkovní aplikace při realizaci balkónů, lodžií a teras včetně řešení detailů a finální povrchové úpravy. Snadno použitelný hydroizolační nátěr určený k. Aquaizol - tekutá lepenka pro interiér a exteriér Aquaizol kg - Hydroizolace dvousložková cementová Dvousložková pružná nátěrová hmota na bázi modifikované cementové směsi.

V místě kde bude aplikována hydroizolace , dehet neprosákne, ale bude mít tendenci proniknout jinde. S přilnavostí následné omítky problém nebude. Vnitřní a venkovní hydroizolace , ochranné přípravky a doplňky. Disperzní hmota (tzv. tekutá lepenka) určená pro vnitřní použití pod keramické.


Hydroizolace , hydroizolační nátěry, tekutá hydroizolace Naše firma si vám dovoluje nabídnout produkty určené pro hydroizolace , které při správném postupu zabraňují pronikání vody do vašich objektů a staveb. TEKUTÁ DLAŽBA – vydlážděte verandu, garáž, sklad či dílnu bez dlaždic Speciálně formulovaná epoxidová pryskyřice, která se používá zejména pro zhotovení nášlapných vysoce mechanicky i chemicky odolných podlahových vrstev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky