středa 10. října 2018

Venkovní kamenné obklady

Nechte se uchvátit obrovskou nabídkou venkovních kamenných obkladů. Kámen nalézá v exteriéru obrovské uplatnění, nechte se inspirovat. Jsou vhodné do extrémních podmínek, kde od obkladu očekáváme vysokou odolnost - mrazuvzdornost, voděodolnost a žáruvzdornost.


Mezi venkovní obklady řadíme betonové obklady, keramzitové obklady, tradiční cihlové obklady a pásky a přírodní kamenné obklady. Všechny venkovní obklady lze použít i do interiéru. Obklady, dlažby, mozaiky a klinkery.

Kamenné obklady WALLSTONE - venkovní kamenné obklady pro nevšední zážitek z (ne)obyčejných zdí. Při objednávce vyberte způsob dopravy. Ohebné kamenné obklady ze Stavebního ráje Provedení samotné fasády nebo soklu flexibilními obklady Vám udělá dekorativní provedení , které nemá nikdo jiný.


Provedení obkladů a systém lepení je takový, že každá budova nebo nemovitost, kde se použije flexi obklad je originál a není možné mít dva stejné. Venkovní kamenné obklady dokáží vytvořit z vašeho domu luxusní stavbu odolnou proti povětrnostním podmínkám. Nabízíme mnoho designů a barevných odstínů.


V naší nabídce naleznete břidlicové, křemencové, žulové, pískovcové, travertinové nebo třeba mramorové obklady. Díky filtru v této kategorii lze jednoduše vybrat parametry obkladů dle vašich požadavků.

Elegantní přírodní kámen z břidlice, kvarcitu či např. Vyberte si z mnoha barevných variant. Také u nás na prodejně poptává většina lidí ty nejlevnější kamenné obklady.


Proto jsme se rozhodli ulehčit Vám výběr tím, že pro Vás vyfiltrujeme ty levné obklady , které tak často poptáváte. Nemusíte tak bloudit po internetu a hledat kámen s nízkou cenou. VENKOVNÍ OBKLADY Z KAMENE A BETON U. V exteriéru nacházejí kamenné obklady opravdu široké využití. Nejoblíbenější vnější plochou pro obkládání je. Kamenný obklad z je vhodný pro venkovní obklady , fasádní obklady , interiérové kamenné obklady , kamenné ploty, kámen na sokl, obklad krbu a podobně.


Břidlice a kvarcit jsou přírodní kameny, které se staly díky svému nezaměnitelnému vzhledu, mimořádné odolnosti a cenové dostupnosti oprávněně hitem současnosti. Jsou ozdobou mnoha rodinných domů, zahrad či bytů. Flexibilní kamenné obklady jsou pro své vlastnosti – vysoká paropropustnost a ohebnost – žádané pro aplikaci na kulatých a hranatých plochách. Pro další kladné vlastnosti, jako je pružnost a nízká hmotnost , jsou tyto výrobky velice vhodné pro použití na polystyrenem zateplené plochy.


Máte rádo staré italské cotto? Pak vás bude určitě zajímat série Lucca, která cotto velmi věrně napodobuje a nabízí kombinovatelné formáty. Vyrobíme pro Váš exteriér kamenné obklady fasád a zdí, parapety, schodiště i venkovní dlažbu na míru.


Dodáváme také žulové kostky pro veřejné prostory. Betonové venkovní obklady svou strukturou a vzhledem připomínají pravé přírodní kamenné obklady.

Oblíbené jsou nejen kvůli svým možnostem využití, ale také pro svou nižší pořizovací cenu oproti obkladům z kamene. V enkovní obklady imitace kamene jsou k nerozeznání od obkladů z přírodního kamene a oproti přírodnímu kamenu jsou výrazně levnější. V našem e-shopu si pořídíte kvalitní obklady ze žuly, břidlice či kvarcitu pro dekoraci interiéru, stejně jako venkovní fasády, plotu nebo terasy.


Technické údaje Naše obklady jsou interiérové a venkovní. Interiérové jsou většinou sádrové. Jelikož jsou kamenné obklady odolné vůči mrazu, vodě, vysokým teplotám a ostatním klimatickým jevům a navíc mají dobré.


Produkty skladem do dnů u vás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky