pondělí 10. února 2020

Omyvatelný nátěr

INTERIÉROVÁ DISPERZNÍ OMYVATELNÁ BARVA - doporučujeme pro reprezentativní obývací a komerční prostory, dětské pokoje, kuchyně, koupelny, nemocnice. Nátěr betonové konstrukce za aplikace kvalitního nátěru vydrží mnohem déle. Natíráme betonové komponenty hal, stadionů, mosty, protihlukové stěny, tunely a jiné.


Návod pro vás ZDARMA Návod pro vás ZDARMA Ke správnému chodu našeho eshopu využíváme ukládání cookies ve Vašem prohlížeči. Popis výrobku Matný ot ěruvzdorný nát ěr ur čený pro aplikace do vlhkých prostor v interiéru s vysokou kryvostí a výbornou zpracovatelností. Obsahuje p řísady proti plísním a řasám. Omývatelný, ředitelný vodou, bez obsa. Dobrý den, bydlím v panelovém domě s umakartovým jádrem.


Byt není můj, a tak nechci příliš investovat. Plochu kolem sporáku mám olepenou měkkým linem. Do novostaveb a běžných domů či bytů vybírejte nátěr podle vlastních nároků na cenu, vzhled a míru opotřebení – pro nejnáročnější nabízíme nátěr Primalex Fortissimo, který je omyvatelný i 1 otěruvzdorný. Je to bezbarvý nátěr , ředitelný vodou, přátelský k životnímu prostředí.


Vytváří plně omyvatelný povrch s vysokou odolností vůči mechanickému poškození. Je to ideální volba pro ty, kteří mají rádi čisté stěny. Při vývoji laku jsme kladli velký důraz na bezpečnost a zdravotní nezávadnost. ACTIN L bezbarvý splňuje přísné požadavky pro aplikaci na. Všechny informace o produktu Interiérová barva Omyvatelný a otěruvzdorný vnitřní nátěr Primalex FORTISSIMO 1kg, porovnání cen z internetových obchodů.


Takový povlak může vydržet mokré čisticí hadřík se saponátem. Omyvatelný nátěr dobře snášen zvýšilvlhkost, žádné bubliny, kapky a netvoří zbytku. Nicméně, není nutné, aby třít tvrdé brusné kartáče nebo houby, aby se zabránilo poškození. Vysoce kvalitní omyvatelný a úplně otěruvzdorný vnitřní nátěr s výbornou kryvostí, sametově matného vzhledu obarvený do vybraných intenzivních, sytých odstínů, vysoce propustný pro vodní páry.


Máte pocit, že vám stěna kolem oken nebo dveří vlhne nebo vás nepříjemně studí, případně se na ní tvoří plísně? Potřebuji odolný omyvatelný nátěr bílé barvy, který bude vypadat jako ostatní normálně bíle vymalované zdi. Barva Primalex Fortissimo Bílé je kvalitní omyvatelný nátěr , lze aplikovat i do koupelny v blízkosti umyvadla.


Nevadí mu občasně odstřikující voda. Povrchově se dotáhnou omyvatelnými nátěry (třeba Primalex Procolor 2N s úpravou i do koupelen - nátěr vysoce krycí, omyvatelný , s vysokou paropropustností a přídržností). V kuchyních se koncentruje mastnota, takže se tam omyvatelný nátěr rozhodně hodí Tip redakce: Jestliže vás více než děti trápí plísně, zkuste Kouzelné nátěry: Zbaví vás plísní!


Poznejte výhody barev a nátěrů značky PRIMALEX, které se vyznačují vysokou kvalitou díky unikátnímu složení. S námi budete mít vymalováno raz dva. Prémiový interiérový omyvatelný nátěr Primalex Essence.


I když výrobci udávají, že lze aplikovat na sebe až vrstev omyvatelných barev, často tomu tak není. Omyvatelné nátěry také občas vytvoří neprodyšnou vrstvu, zdivo nedýchá, uvnitř dochází ke kondenzaci vlhkosti a vznikají plísně. Proto vždy dejte na kvalitu a pořádně čtěte složení. Dotaz: Voděodolný nátěr do koupelny. Vás dočetla, že je nejlepší.


Sprchový kout je nově vyzděný, zasíťovaný a natazený flexi lepidlem. Je omyvatelný, zároveň ale zabraňuje vzniku vlhkosti a bakterií. Díky své prodyšnosti zajišťuje odvod vlhkosti ze zdí.


Je zde, připraven vykonat svoji práci tam, kde jiné materiály dříve či později beznadějně selžou. Jestliže by se díky více vrstvám nepodařilo nátěr odstranit na první pokus, celý proces se znovu opakuje. Po odstranění původního nátěru je nutné před aplikací nového nátěru povrch důkladně odmastit (benzín, nitroředidlo apod.).


Následně doporučujeme u kovových i dřevěných podkladů povrch lehce přebrousit. Barvožrout neobsahuje kyseliny, šetří tak. Kvalitní omyvatelný nátěr stačí v takovém případě jen umýt vodou, případně některým saponátem.


Nátěry omyvatelné vodou jsou vhodné také do dětských pokojů , kde mohou stěny různým (a nežádoucím) způsobem ozdobit potomci. POUŽITÍ Určený pro malování stěn a stropů interiérů realizovaných z mi-nerálních omítek, sádrových. Po očištění jsme udělali první nátěr omyvatelnou barvou HET BRILLANT. Po důkladném uschnutí jsme špatná a odloupaná místa vyspravili sádrokartonářským tmelem.


Hodnocení bylo užitečné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky