čtvrtek 27. února 2020

Ovládání podlahového topení

Objevte zbrusu novou úroveň pohodlí a ovládání podlahového vytápění. Termostaty nové generace jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální pohodlí. Regulátory podlahového topení. Můžete si sami připravit tepelnou izolaci a separační folii pod podlahové topení sami a ušetřit velou částku.


PODLAHOVÉ TOPENÍ - REGULACE. Prostorový termostat, servopohony a volitelně spínací hodiny se připojí k rozvaděči (sběrnici) pro regulaci.

Bezdrátový regulátor pro ovládání podlahového vytápění, podle požadované teploty v místnosti dochází ke spínání. Elektrické podlahové topení pomocí topných fólií je zdravé, ekonomické, rychlé, bezúdržbové, nehlužné má dlouhou živbotnost a nezabíra místo v. Jedno z nejsnáze proveditelných topení integrovatelných do systému Z-Wave. K ovládání tohoto typu topení stačí použít termostat a spínací relé v. Dimenzace elektrického podlahového topení: tepelná ztráta, odhad topného výkonu Tepelná ztráta je množství energie, kterou musíme do vytápěného prostoru dodat, abychom zajistili a udrželi teplotu v interiéru na požadované úrovni.


V kategorii Ovládání podlahového topení naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Kvalitní regulace podlahového topení umí reagovat na tepelné zisky získané například od sluníčka, od krbu nebo vařením.


Rozdělovač podlahového topení PREMIUM CAPRICORN okruhy - rozvaděč nerez pro podlahové.

Pokojové termostaty snadné sledování a regulace teploty v místnosti umožňují ovládání všech typů teplovodních kotlů jednoduché a intuitivní. V kategorii Bezdrátové ovládání topení evohome naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Přehledné a intuitivní ovládání s možností ovládání přes mobilní telefon s Android nebo iOS.


Luxusní vzhled s panelem z leštěného kovu. Tento termostat je vhodný pro ovládání podlahového i bežného topení. Balení obsahuje i externí čidlo. Systém řízení elektrického podlahového topení lze doplnit o další prvky, které Vám usnadní ovládání a zvýší komfort bydlení.


HR - modul má zabudováno relé, které zapíná a vypíná například topný konvektor , elektrický ohřívač vody, klimatizaci nebo jiné zařízení podle časového programu. S GSM Exeo si můžete nejen zapnout topení na chalupě, v trvale obydlených domech třeba jen změnit požadovanou teplotu, přepnout režim topení pro případ. A jestli ano, tak v jakém časovém předstihu, protože setrvačnost je podle mě natolik velká, že si nejsem jistý, jestli to má nějaký smysl. Lišta přijímače dálkového ovládání Temco – Napájení el.


Projektování – Výška – Povrchové teploty – Tepelný výkon – Mezní výkony – Výpočet podlahového topení 25. TH-je termoelektrická hlavice určená k zavírání a otevírání ventilů topných okruhů podlahového vytápění a radiátorových těles pomocí řídící jednotky AC-116. Verze NC – normálně zavřený (ventil je bez napájení hlavice zavřený). KL08NSB 8-zónová centrální svorkovnice pro ovládání podlahového topení. CO10RF Koordinátor ZigBee.


PLModul ovládání čerpadla a kotle. PLModul ovládání čerpadla. Inteligentní topení , popřípadě chlazení, reguluje teplotu na úrovni jednotlivých místností naprosto samostatně.

Zná perfektně chování každé místnosti a ví, kdy má zapnout a kdy vypnout, aby v určenou dobu měla místnost požadovanou teplotu. Bere v potaz státní svátky, pozná nepřítomnost a perfektně spolupracuje s tvou stínící technikou. Systém podlahového topení ( podlahového vytápění) umožňuje přizpůsobit vytápění jednotlivých místností jejich účelu: například kancelář bude vytápěna jinak než byt nebo chodba. A to díky bezdrátové technologii ovládání systémové regulace pro každou místnost v objektu samostaně. U podlahového topení je kvalitní materiál velmi důležitý.


Pokud Vám má podlahové topení sloužit desítky let, upřednostněte proto kvalitu, před ušetřením pár korun. Naše řešení GSM Exeo umožňuje dálkově nejen topení zapnout či vypnout, ale změnit požadovaný režim a samozřejmě zvolit dálkově teplotu, na kterou se topí. Dálkové ovládání topení Pod pojmem GSM Termostat si představme kompletní řešení pro ovládání vytápění mobilním telefonem.


Plýtvání teplem se stává věcí minulosti a dokonalé pohodlí věcí přítomnosti. Větší investice do topenářské realizace topení a nutnost osadit havarijní termostat TAHpro topnou větev, který při překročení teplotní hranice povolené do podlahového topení (standardně °C), odstaví čerpadlo, zavře směšovací ventil a vyhlásí poruchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky