úterý 31. března 2020

Asfaltová směs

JUNE 29TH - THE GREATEST DAY OF OUR LIFE! The ACE Family 551views. OBALOVNA LETKOV Plzeň se specializuje na teplé i studené asfaltové směsi a asfaltem obalované kamenivo pro stavbu a opravy komunikací v Plzni a Plzeňském kraji. Vialit, studená asfaltová směs , kg: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Přírodní asfaltová směs Restaplast - speciální druh tuhé asfaltové směsi, která se využívá pro vysoce zatížené komunikace, jakými jsou autobusové zasávky, kruhové objezdy nebo silniční úseky před světelnými křižovatkami. Ukážka aplikácie studenej asfaltovej zmesi Canader - mix. Směs je možno s výhodou použít zejména pro nutné a rychlé opravy v letním i zimním období. Použitelnost je omezena pouze z důvodu zpracovatelnosti teplotou cca – až -stupňů celsia.


Je třeba dodržovat zásadu, že asfaltová směs CANADER-mix (letní i zimní) je vhodná pouze pro opravy malého rozsahu (do 1m 2) a na plochy většího rozsahu jako jsou např. Rovněž studená asfaltová směs není vhodná k aplikaci do míst extrémně namáhaných pomalou a brzdící dopravou, nebo provozem vysokozdvižných vozíků. Při opravách překopů je třeba dodržet tloušťku konstrukce asfaltového krytu. Je asfaltová směs za studena, ředěná rychle prchavými látkami, určená pro opravy vozovek. Materiál je ihned připravený k použití za studena.


Při použití nevzniká odpad ani žádné nebezpečí. Nanáší se rychle bez použití speciálního vybavení. Opravený povrch umožňuje ihned obnovení provozu. Nepodléhá negativním vlivům způsobených vysokými či nízkými teplotami, sněhem, mrazem ani deštěm. Směs je určena na celoroční lokální opravy krytu vozovek, výspravy výtluků pozemních komunikací a chodníků.


Homogenní směs je z podélné hrázky podávána elevátorovým dopravníkem do násypky finišeru, který ji pokládá při dodržení výškových a směrových parametrů. Povrch recyklované vrstvy se uzavře dvouvrstvým nátěrem s podrcením popř. Podrobnosti: Canader MIX - tzv studená balená - obalová směs k aplikaci za studena - možno skladovat měsíců bez zvláštních skladovacích podmínek. Přísada dodává směsi vlastnosti umožňující.


Výkonná opravná asfaltová směs Aplikace: HEVOLIT-MULTIphalt se používá k vyspravování malých ploch, křižovatek, poškozených cest, nadchodů a vozovek, k zásypu potrubních výkopů, vyvrtaných otvorů po odejmutí vzorku, k opravě výmolů a prasklin vlivem mrazu, jako podloží nájezdů, k vyrovnávání úrovně a napojování silničních staveb. Asfaltová směs určená pro opravy vozovek. Jedná se o asfaltovou směs , složenou z asfaltového pojiva a vhodného kameniva se stanovenou čárou zrnitosti. Vyhláška o kritériích, při jejichž splnění je asfaltová směs vedlejším produktem nebo přestává být odpadem Dne 24.


Pojiva jsou vyráběna na bázi speciálně. Vyrábějí se z drceného kvalitního kameniva a normálního tuhnoucího asfaltu ředěného petrolejem s modifikovanou přísadou. Na této stránce získáte přehled o našich technických metodách a výrobcích a také návrhy řešení vašich problémů. Všechny uvedené materiály a. Hledáte studená obalovaná asfaltová směs denbit rv pytel kg?


PRO OBCHODNÍ ORGANIZACE POSKYTUJEME ZAJÍMAVÉ SLEVY. Studená obalovaná asfaltová směs. Vícejazyčný online slovník. Výroba asfaltových směsí , CANADER MIX (studená asfaltová směs ). Firma Brněnská obalovna s. IZOSANASFALTKód : kusJednotka : KG Dimenze : kgHmotnost NETTO : Bohužel nebyly nalezeny žádné záznamy. DEEP PATCH byla vyrobena k snadnému, efektivnímu a hlavně rychlému použití, s maximální bezpečností.


Výrobek nenahrazuje tradiční teplou asfaltovou směs, protože se liší svoji rychlou efektivností v případech kritické a nouzové údržby silnic: výmoly, výplň trhlin a pod. Bohemix studená asfaltová směs je skladovatelný produkt, poskytující rychlé řešení pro opravu výtluků, překopů, vývrtů, širších spár asfaltových nebo betonových povrchů a díky svým vlastnostem vhodný na opravu kanalizačních vpustí. CANADER-mix je směs kvalitního drceného kameniva předepsané křivky zrnitosti a pojiva ARNT A. Je normálně tuhnoucí asfalt, ředěný petrolejem s. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Strojní pokládka asfaltových směsí musí být prováděna mechanizmy, které svým technickým stavem zaruč.


Nelze přesně říci, protože směsi jsou různé. Mají různou zrnitost a složení. Modifikovaná studená asfaltová směs pro rychlé opravy výtluků, okolí poklopů a vpustí.


Vhodná pro práce v zimním období až do -25°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky