čtvrtek 5. března 2020

Protipožární izolace

Jsou-li vystaveny působení vysokých teplot, expandují a karbonizují. Vzniká tak vrstva tepelně stabilní uhlíkové pěny (koksu), která díky své izolační schopnosti vytváří bariéru – ta chrání podklad po určitou dobu proti působení plamene a sálavého tepla. Izolační pouzdro s polepem. V letních měsících naopak izolace zpomaluje prostup tepla od slunečního záření z vnějšího prostředí dovnitř budovy.


ISOVER vyvíjí, vyrábí a prodává materiály z polystyrenu, minerální i skelné vlny pro tepelnou izolaci, ochranu před hlukem i požární bezpečnost. Minerální izolace ze skelné vlny URSA Glasswool.

URSA GLASSWOOL je tepelná, akustická a protipožární minerální izolace ze skelné vlny s vysokou schopností. Firma VR-TERM provádí tepelné , chladové , hlukové a protipožární izolace. Chlad i teplo na svém místě. Rohože jsou vhodné pro izolaci kruhových rozvodů, zatímco deskové.


Tepelná ochrana Téměř v každém průmyslovém závodě na světě lze v současné době najít izolační materiály. Rádi Vám pomůžeme se správným řešením tepelné, akustické i protipožární izolace. Ano, chci návštěvu technika zdarma: Jsme specialisté na izolace.


Foukané tepelné izolace , zvukové izolace , vnitřní a vnější zateplení, fasádní systémy, protipožární izolace , vzduchotěsnost a diagnostika budov.

INTELAN - akustická izolace - protipožární nástřik INTELAN - akustická izolace - protipožární nástřik Významnou aplikací izolace TEMPELAN je její nástřik s lepidlem na stěny a stropy průmyslových nebo skladovacích hal i různých výrobních nebo občanských objektů. Foukaná izolace Climatizer PlusClimatizer Plus je mimořádně spolehlivá foukaná celulózová izolace , která ochrání Váš dům před chladem, přehříváním. Hlavním oborem naší činnosti jsou technické izolace , tepelné a chladové izolace rozvodů a technologických celků, protihlukové a protipožární izolace vzduchotechnických zařízení, včetně výpočtu a návrhu dle vašich požadavků a platných norem. Nabízíme provětrávané protipožární dveře, vrata a další. V první řadě je třeba vědět, že každý z typů tepelné izolace je, podle svých technických vlastností, maximálně přizpůsoben pro použití ve.


Protipožární dveře od firmy PPI protipožární dveře s. Ať už požární odolnost, tepelná izolace , zvuková izolace či klima úprava pro interiérové dveře PRÜM není žádný problém. Prohlášení o vlastnostech výrobku GRANROCK SUPER stáhnout Prohlášení o vlastnostech. Promaspray F 2je suchá omítková směs, která je průmyslově vyráběná. Jednou díky kvalitním tepelně izolačním vlastnostem, podruhé díky ochraně před teplem v parném létě a potřetí díky nízkým nákladům proti. Superizolace - perfektní izolace na celý život!


Aplikací stříkané izolační PUR pěny provádíme tepelné, zvukové a průmyslové izolace staveb. Od tohoto řešení se však v poslední době čím dál více ustupuje a nejčastěji se používá minerální vlna s větší tloušťkou izolace nebo se aplikují odolnější izolační materiály. Mezi ně patří kalciumsilikát, vermikulit a minerální vlna, která má v základní.


Na zakázku vyrábíme designově čisté a technicky dokonalé prosklené protipožární dveře splňující přísné normy pro průmyslové a občanské stavby. Sádrokartonové příčky, dřevěné konstrukce a odlehčené stavební materiály na bázi plastů jsou z požárního hlediska velkým nebezpečím, proto by. COMPRI - izolujte s Felixem!

Systém Compri je balíček jednotlivých, léty prověřených materiálů. Tato protipožární izolace je vyrobena z biorozpustných minerálních vláken a cementového pojiva. Urřen je především k aplikaci ocelové a betonové konstrukce a stropů z trapézových plechů. Vhodný je také pro aplikaci prvků složitých tvarů nebo jako požárně ochranná membrána. Promat je špičkovou referenční značkou v oblasti protipožární , tepelné a akustické izolace v široké řadě odvětví po celém světě.


Mezi naše služby patří tepelná izolace střechy, tepelná izolace stropu, zvuková izolace stropu, tepelná izolace podlahy, zvuková izolace podlahy a další. Současně také zajišťujeme protipožární izolace , které slouží k ochraně konstrukcí budov před účinky požáru. Zateplení a zvuková izolace rodinných domů a bytů je námi prováděná pomocí foukané izolace. KNAUF INSULATION - tepelné, zvukové a protipožární izolace.


Společnost vyrábí a dodává izolace se širokou škálou použití, splňující požadavky na energetickou účinnost, zvukovou a požární odolnost u nových a rekonstruovaných domů, obchodních budov a průmyslových objektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky