čtvrtek 26. března 2020

Tabulové sklo ceník

Ceník skel a sklenářských prací. Pro základní přehled cen vám předkládáme ceník skel a služeb. Pokud požadujete sklo nebo úpravu, která se v ceníku nenachází, kontaktujte nás pro sdělení cenové nabídky. Tabulové sklo na skleníky, zrcadla na míru, ornamentní skla, tmely a silikony. Zadejte rozměr zaokrouhlený nahoru na celé cm.


Jedná se pouze o orientační cenu, která se nedá považovat za cenovou nabídku.

Cenové nabídky poskytujeme. Druh skla(Ceny jsou bez DPH) Cena za mCena řez. LACOBEL Přejít k hlavnímu obsahu.


Sklo ploché plavené, čiré průhledné pro zasklení venkovních i vnitřních ploch, izolační skla, zasklívání oken, skleníků, obvodových plášťů budov, skla pro celoskleněné fasády, dělicí příčky, dveře, zábradlí aj. Barevná skla za kuchyňské linky. Zakázková výroba Montáž skel a zrcadel Broušení, leštění a vrtání Řezání skla podle šablony Fazetování Pískování skla Lepení skla pomocí UV Gravírování. Kalením (tvrzením) získává sklo řadu vynikajících vlastností: 5x vyšší odolnost proti bočnímu nárazu a 3x vyšší pevnost v ohybu oproti běžnému sklu (např. 8mm kalené sklo odolá pádu 500g ocelové koule z výšky m), nosnost, tepelnou odolnost min.


Sklo může být tvrzené, vrstvené, matované nebo spojované ve dvojskle.

Sklo se hodí na sprchový kout, skleněné zástěny, ale i okna a dveře. Jsme schopni Vám nabídnout tabulové sklo za velkoobchodní cenu. Též není problém se domluvit na zasklívání samotných lodí skleníku.


V tomto případě se jedná o sklo o tloušťce mm typu float. Kromě skla také dodáme sklenářský kyt a silikon. Lité hladké akrylátové plastové sklo „plexisklo“ červené barvy určené k univerzálnímu využití v interiéru a exteriéru. Tento typ „plexiskla“ se vyznačuje nízkým lomem světla a tím nepřekonatelnou trasparentností () a leskem.


Sklo float svou jakostí odpovídá nejvyšším požadavkům, jaké lze na současná klást v oborech, pro které jsou používána. Trvalé vlastnosti-průhlednost, odolnost proti působení vody, atmosférickým vlivům a další vlastnosti, jimiž se sklo vyznačuje, z něj učinily nejvyhledávanější hmotu architektů. Zákazníkům nabízíme dodání tvrzených (kalených, ESG) skel komplet od nás i tvrzení jejich vlastních skel na počkání.


Ve spolupraci s našimi partnery dodáváme na trh skla Spectrum, Murano (COE 104), Bullseye (COE 90), Wissmach, Schott, Uroboros, Jaslo a čiré restaurátorské sklo Resto určené pro restaurování památkových objektů. Ornamentní sklo lze použít pro řadu interiérových a exteriérových aplikací Vzorováním skla získáte proměnlivé světelné vlastnosti a zkreslení pozorovaného obrazu. Jedinečný design a estetika. Izolační dvojskla, ploché sklo , ornamentní sklo , bezpečnostní lepené sklo , bezpečnostní tvrzené sklo , protipožární skla, tmely a silikonové těsnící materiály.


Velkoobchod plochým sklem. Zasklívání výloh a výkladů. Sklenářství Praha ACERA SKLO s.

Položek: CelkeKč. Použitie na lepenie: nábytky zo skla , pánty na sklo , sklenené trofeje, dekoračné. V katalogu si můžete vybrat motiv podle vašeho vkusu. Pošlete rozměry skla ( určení skla - dveře, kuch. linka atd.), uvažovaný motiv, popř.


Sváteční provoz - Dovolená. Na tabulové sklo různých formátů autor maluje speciálními barvami. Páskou z pravé mědi si olepí okraje a přicínují úchyty. Za ně se malby věší do oken či na světlý podklad.


V oknech vytvářejí nádherné vitrážové průhledy. Zrcadlovým postupem nanášení barev naopak na spodní stranu skla vznikají tradiční šumavské „podmalby“. Vzorované sklo s „vystouplými“ či „vytlačenými“ plochami Průsvitné, ale ne průhledné, použití většinou jako výplňové sklo do dřevěných dveří.


Standardně se již dále nedekoruje. Koupelnová zrcadla do koupelny. Bezpečnostní sklo Connex. Je to sklo , na kterém je nanesen vysoce kvalitní barevný lak. Výroba akvárií a terárií.


Toto sklo lze kombinovat s různými materiály, jako jsou dřevo, keramika, kov a ocel. Pro své vynikající vlastnosti (izolační, protihlukové, protisluneční, reflexní, bezpečnostní) jsou v široké míře používány ve stavebnictví do oken , dveří a na. Prohlédněte si ceník plastových oken , přičemž cena se liší na základě. Prodám 1skleněných tabulí, sklo o tloušťce mm, rozměry 180xcm. Při rychlém jednáni sleva.


Nedílnou součástí servisu je spotřební materiál - vrtáky do skla, brusné a leštící kotouče na sklo. Specializujeme se na dodávky opracovaného skla na míru - sklo vrstvené VSG, tepelně předpjaté ESG (kalená), izolační skla, skla do krbu a další funkční skla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky