neděle 1. března 2020

Cena schodiště

Ke každému našemu zakazníkovi přistupujeme individuálně, proto i cena každého schodiště je přesně spočítána podle požadavků našich klientů. Ceník schodiště Spočítejte si cenu vašeho nového schodiště Abyste měli nějakou hrubou představu, kolik zhruba dřevěná schodiště stojí, prohlédněte si některá ze schodišť, která jsme v poslední době zrealizovali. Cena schodiště je zde uvedena, spolu s dalšími informacemi o schodišti, jako jsou například použité materiály, typ schodiště, či zda se jedná o cenu včetně zábradlí, či nikoliv. Betonová schodiště se obkládají stupni, které jsou lepeny speciálním dvousložkovým lepidlem, které vyplní veškeré nerovnosti betonu. To zaručuje, že při chůzi stupně „neduní“.


Výplně zábradlí mohou mít na spodní části madlo, nebo mohou být osazeny přímo na stupně. Také v tomto případě mohou být použity podstupně. Hlavní parametry schodiště : Síla bočnic i stupňů 40mm, sloupy zábradlí 80x80mm, madlo 40x60mm, materiály BUK CINK, BUK, JASAN, DUB. Ceny jsou včetně vnitřního zábradlí v provedení STANDARD nebo s nerezovými prvky. V naší aplikaci, pro stanovení ceny schodiště , si nejdříve zvolíte typ schodiště.


Poté vyberete stropní otvor a půdorys schodiště. Také si vyberete zábradlí (madlo), zadáte rozměry a výšku podlaží. Kvalitní a estetické dřevěné schody a interiérové schodiště od zavedeného výrobce ( cena již od 4včetně montáže!). V případě Vašeho zájmu Vám zdarma sestavíme cenovou nabídku na dřevěné schody a projekt na základě Vámi dodané dokumentace (hrubý nákres – velikost otvoru, výška od podlahy k podlaze, tloušťka stropu,) a Vaší volby použitých materiálů dřeva. Když máte položenou vinylovou podlahu, můžete k tomu mít uplně stejné vinylové schody, vinylové lišty - obvodové i přechodové.


Schody s vinylové podlahy. Uvedené ceny jsou bez DPH. Obložení betonového schodiště , realizujeme dle vašich požadavků, Oblíbené materiály jsou dub, jasan a buk Dřevěné schody Vyrábíme pro vás schodové stupně dle vašich potřeb, možnost i včetně povrchové úpravy a nebo s přípravou pod lak.


V naší nabídce naleznete kvalitní, moderní, cenově dostupné modulové schodiště různých typů, které je snadné sestavit i svépomocí. Do malých prostorů si můžete vybrat schodiště z kategorie mlynářských nebo točitých schodišť s menším průměrem. Točité schodiště , dřevěné schodiště , kovové schodiště , přímá schodiště , mlynářské schody, schodiště do malých prostor či schodiště zalomená - to vše u nás naleznete! V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Každé schodiště je vyrobeno výhradně na zakázku. Proto je jeho cena vypočítána právě podle konkrétní poptávky. Nezávaznou cenovou nabídku Vám zdarma vyhotovíme a zašleme po vyplnění poptávkového formuláře. Betonové schody, monolitická schodiště , výroba atypických schodišť a betonových staveb. Samonosné celodřevěné schody a schodiště s kompletním zábradlím na míru.


Levotočivé i pravotočivé provedení. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Ocelové venkovní schody s povrchovou úpravou odolávající povětrnostním podmínkám. Nabízíme točité i přímé venkovní schodiště značek Atrium a Minka. Vítejte na stránkách společnosti COMMODUM, spol. Tato nabídka byla vytvořena na základě velkého zájmu o klasické dřevěné schodiště.


Prohlédněte si různé typy schodiště , která vyrábíme. Příklady použití stupňů pro různé varianty schodišť. Vyžádejte si nejvýhodnější nabídku! Zajímá-li vás i naše další tvorba, doporučujeme zhlédnout sekce nerezová schodiště či samonosné schody.


Cena je vždy dána typem zvoleného schodiště, také materiálem schodů a detaily, které schodiště dotvářejí. Dřevo, sklo, nerez či beton? Tradiční celodřevěné schodiště dýchá přírodní atmosférou a každý, kdo jej zvolí, rozhodně s tímto lety prověřeným materiálem neprohloupí. Požadavky na kvalitní schodiště jsou zřejmé, mělo by být pevné, odolné vůči mechanickému namáhání a mělo by splňovat požadavky na pohodlnou chůzi, zároveň by však schody měly být estetické, nezabírat mnoho cenného prostoru stavby a pokud možno, cena schodiště by měla být co nejnižší. Po dokončení krovu přišlo na řadu betonové schodiště , bude točité, bez podesty.


Sami jsme si na něj netroufli, tak jsme opět. Postup realizace schodiště. Váš specialista na nerezové zábradlí Na našem eshopu naleznete adaptivní nerezové zábradlí, které se jednoduše přizpůsobí Vaš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky