pátek 13. března 2020

Neprůhledné folie na okna

Okenní fólie, fólie na okna , fólie na okenní sklo. Protisluneční fólie, bezpečnostní fólie, termoizolační fólie, tepelněizolační fólie, privátní. Folii srovnejte na horní okraj okna a postupně stěrkou uhlazujte a vytlačujte vodu zpod folie.


Tímto způsobem zamezíte vniku bublinek vzduchu pod folií a dosáhnete hladkého povrchu. Začněte prvním tahem stěrkou směrem nahoru a ven, a pak pracujte směrem ven a shora dolů. Fólie na okna lze instalovat téměř na všechny skleněné plochy bytů, domů, budov, dopravních prostředků apod.


V praxi se využívají fólie na okna k různým účelům. Ochranné a bezpečnostní fólie chrání váš majetek proti nežádoucímu vniknutí osob nebo předmětů do objektů. Zrcadlové fólie vytváří z vnější strany oken celoplošné neprůhledné zrcadlo. Zároveň však nebrání přístupu světla a výhledu z místností. Průsvitná fólie na okna Stačí tedy nalepit vzorovanou fólii na celé okno, nebo jen na jeho spodní část – tak, aby bylo zabráněno výhledu dovnitř místnosti.


V dnešní době, kdy vznikají lékařské ambulance a také se často různé provozy často stěhují, nejsou budovy vždy zcela připraveny pro konkrétní účel. Privátní folie na okna jsou určeny pro interiéry, v nichž potřebujete zajistit soukromí. Jsou vhodné pro ordinace, bankovní přepážky i kanceláře.


Sklo s privátní folií se jeví jako matné mléčné sklo, může mít bílou, stříbrnou nebo bronzovou barvu. Přesto, že jsou privátní folie na sklo oboustranně neprůhledné, zachovávají velký prostup světla. Navíc statické a samolepící folie za trvale nejnižší. Můžete je využít také jako dekorativní prvek.


Neprůhledné fólie na okna Dle Ministerství dopravy České republiky může být zadní sklo, zadní boční skla a skla u zavazadlového prostoru polepeny jakoukoliv schválenou fólií s libovolnou propustností světla. Tyto okenní fólie s matovou úpravou povrchu jsou neprůhledné , ale průsvitné. Propouštějí světlo a zároveň poskytují úplně soukromí. Jsou ideální na okna koupelen, toalet a dalších prostor, které je třeba skrýt před zraky ostatních a přitom umožnit průniku přirozeného světla. Prosty instruktaż, jak przykleić folię na szyby okienne.


Folię zawsze kleimy na mokro, no wodę lub specjalny płyn, który jest dodawany do naszych zamówień. Děrovaná průhledná folie na okna aut Dodáváme průhledné děrované folie One Way Vision rakouského výrobce s atestací pro použití na vozidlech. Vhodné řešení pro reklamu na zadní okno. Pořídíte si nová plastová okna v naději na zlepšení kvality bydlení a úspory energie, ale okna se rosí. Dříve, než se pustíte do kolotoče reklamací, je dobré vědět, co může rosení způsobovat.


Vítejte na úvodní stránce naší webové prezentace fólie na okna. Rádi bychom Vám touto cestou představili naši společnost, která se již po léta. Bezpečnostní folie na okna zároveň udrží rozbité sklo a jeho střepy pohromadě a chrání tak obyvatele před poraněním rozbitým sklem. Zesílená ochranná folie na sklo chrání zejména před rozbitím a vysypáním skla.


Matové a privátní fólie na okna. Tyto fólie jsou neprůhledné , ale propouštějí světlo. Dodávají se v odstínech bílá (mléčné sklo), bronzová, černá a stříbrná. Privátní fólie na okna , jak již z názvu vyplývá, jsou určeny především na skla, kde je požadavek na zamezení průhledu a zajištění soukromí.


I přesto, že jsou tyto fólie neprůhledné , zachovávají velký prostup světla a nesnižují světlost místností. Nejvíce populární fólie na sklo z této řady, white matte, má bílou (mléčnou) matnou barvu a imituje. Použijte proto na okna i dveře ochrannou folii d-c fix, znemožňující za. Jedná se o transparentní samolepící fóli na polepení čirého skla tak, aby se z něj stalo sklo neprůhledné.


Cena je uvedena za běžný metr. Do políčka místo jedničky vepište požadovanou délku fólie , kterou vám ustřihneme z metrové role. D-C-Fix je kvalitní UV záření odolná folie.


Chci je dát do obýváku, kde máme okna na západní stranu, šílenost. V létě máme klidně 3 a to jsou žaluzie pořád zatažené. Podobné vlastnosti jako statické fólie na okno mají i transparentní fólie na sklo.


Jsou také transparentní a neprůhledné , ale na spodní straně fólie je krycí papír s lepidlem. Chodí hodně důchodci a ty pohledy do oken jsou samozřejmě nepříjemné. Jednou volbou jsou okna uzká, jen u stropu - jenže to je stavební úprava a mám to v plánu až se budou jednou výhledově v budoucnu okna měnit.


Instalací okenních fólií můžete výrazně zvýšit užitnou hodnotu stávajícího zasklení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky