čtvrtek 18. června 2020

Jak udělat chytrou televizi

Zdá se vám, že když nemáte chytrou televizi , tak jste zaspali dobu? Ale zbavovat se funkčního staršího či dokonce zánovního televizor jen kvůli tomu, že novější nabízejí něco navíc, by byl nesmysl. Chybějící funkce můžete doplnit třeba pomocí tzv. Smart TV Boxu – zařízení, které možnosti vašeho televizoru významně rozšíří.


TV boxu MX1 který dokáže udělat téměř z jakékoliv televize televizi chytrou. Chcete proměnit svou klasickou televizi nebo LCD monitor v chytrou platformu, která toho zvládne daleko víc? Pomůže vám k tomu inteligentní TV Box MXs operačním systémem Android.


Díky němu se jakákoliv televize. V současnosti se využívají mini PC převážně pro vytvoření chytré televize. Nejrozsáhlejší společností je v tomto oboru Shenzhen Rikomagic Tech Corp.


Je pravda,že i miderní placky jsou ve výbavě analogových i digitálních vstupů a výstupů jaksi nedomyšlené. Udělat TV,která má v sobě vše,co může. Ti, kdo si koupili chytrý televizor loni nebo letos, mohou klidně spát a mohou čerpat z vymožeností, které výrobci jednotlivým televizorům dali do vínku.


V televizi díky boxu budete mít internetový prohlížeč, budete si moci přehrávat některé archívy televizních stanic, nebo se přihlásit k odběru filmů z videopůjčoven. Box je vhodný pro všechny, kteří si chtějí ze své „obyčejné“ televize udělat nejmodernější chytrou televizi nazývanou Smart TV. Smart TV neobsahuje akumulátor, neobejdete se tak bez trvalého napájení.


Dnes se bavíme o multimediálních centrech, která dokáží z běžné televize udělat Smart TV. Podle této schopnosti jsou tato multimediální centra také hojně nazývána Smart TV boxy. This feature is not available right now.


Ono to vlastně už stačí, internet v televizi nemá být všeobjímající, naopak má poskytnout maximální komfort k základním službám. Verdikt Android obecně stále není na takové úrovni, aby poskytl u televize dokonalý zážitek, přesto z něj Point of View vymačkalo, co se dalo, navíc v malém balení. Máte doma starou televizi a rádi byste měli chytrou , ale novou nechcete kupovat?


Nevím jak to napsat líp ale chtěl bych se zeptat jak udělat z hloupý TV chytrou? Hned vysvětlím, chtěl bych si pouštět filmy z mobilu do TV. Ale moje TV je hloupá a nevím jak to mám udělat popř. Moje TV je tak retardovaná že nemá ani USB! Takže mám jen Scart a HDMI.


Telefon mám Honor android 6. Kutil tedy musel sáhnout po AV převodníku, který vyvedl HDMI do analogového S-Videa a poté ještě přes další převodník do RF signálu. Na televizi se pak propojí do červeného (pravý reproduktor) a bílého (levý reproduktor) cinche. Kabel na toto propojení je běžně k dostání.


Na jedné straně má 5mm konektor a na druhé dva cinche. Kompletní návod pro začátečníky a nezkušené o tom, jak propojit notebook k televizi. Jestliže váháte nad tím, jak velkou televizi koupit, změřte si velikost obýváku, nebo pokoje, ve kterém ji budete sledovat. Doporučené vzdálenosti uvádíme v tabulce níže. Pozorovací vzdálenost televize je však také individuální záležitostí.


Dobrý den,asi budu působit jako blbka, ale potřebuji to vědět. Přítel nedávno mluvil o něčem, co se zapojí do TV a udělá z ní SMART TV s Androidem a. Aplikace pro smart televizi jsou pro většinu vývojářů a designerů velkou neznámou. Na diskuzních fórech to zeje prázdnotou a každý si chrání svoje know-how.


Prošlapávání této cesty nebylo jednoduché, ale povedlo se. A teď vám můžeme ukázat, jak na to. Jak ochránit chytrou televizi s Androidem? Budete se divit, jak rychle si zvyknete na pohodlné vstávání od stolu, aniž byste chmatali po telefonu nebo řešili kabeláž okolo těla, když si jej schováváte do kapsy.


V těchto vedrech jistě oceníte , že se vám na hruď nelepí plastové lano. Jak ji připojit k internetu bez wifi a „drátů“? Chytré televize nahradily ty hloupé – bez možnosti připojení k internetu, díky čemuž se jim nedostává mnoha užitečných funkcí. Jak proměnit obyčejnou televizi na chytrou Pokud jste si zakoupili obyčejnou televizi a nemáte žádné smart funkce, nezoufejte.


Televize zakoupené v posledních pěti i více letech jsou vybaveny vstupem HDMI a do tohoto vstupu můžete připojit výstup z tzv. Poradíme vám, jak udělat televizor z jakéhokoli monitoru. I když je televizor v podstatě monitor s TV tunerem, i navzdory obrovskému technologickému pokroku je rozdíl v ostrosti obrazu mezi nimi jasně viditelný. Počítačové monitory běžně nabízejí vyšší rozlišení, hustotu pixelů a také obnovovací frekvenci.


Máte doma obyčejnou televizi , chtěli byste využívat funkce, které přináší operační systémy, ale kupovat novou chytrou televizi se vám zdá zbytečné? Pak je pro vás Android TV box ideálním řešením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky