čtvrtek 25. června 2020

Skleněný obklad cena

Ceník, skleněný obklad , akční ceny, zpracujeme Vám nezávaznou cenovou nabídku na skleněný obklad. Skleněné obklady do kuchyně a koupelny. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení.


Cena skleněného obkladu za kuchyňskou linku se skládá z ceny materiálu (závisí na tloušťce a typu skla), příplatků za opracování skla (broušení hran, výřezy pro zásuvky a skříňky) a servisu dopravy, montáže a zaměření. V nabídce je spousty barev, včetně výraznějších, jako je červená, fialová, žlutá a také více designů.

Můžete zvolit z celé řady způsobů provedení, jako je fototisk (grafosklo) , broušený ornament , lacobel, velká škála barev i materiálů skla. Chci objednat skleněný obklad do nové kuchyně Vaši novou kuchyňskou linku pravděpodobně realizovala firma, která je schopna dodat vizualizaci a technické nákresy s umístěním zásuvek, otvorů a zářezů. Průběh procesu zakázky skleněného obkladu od objednávky po instalaci do Vašich domovů.


Očekávejte od nás kvalitní práci a profesionální přístup za rozumnou cenu. Výši ceny ovlivňuje objednané množství, barva, popřípadě další zpracování - výřezy apod. Vyplňte prosím formulář na této. Jedním z prvních kroků je přesné zaměření prostoru pro skleněné obklady mezi horními skříňkami a pracovní deskou.


Jsme pro Vás schopni zajistit skleněné obklady do kuchyně, skleněný obklad za kuchyňskou linku, skleněné obklady stěn,skleněné obklady zdí, skleněný obklad se vzorem,celoskleněné dveře,skleněné pracovní desky za bezkonkurenční cenu.

Díky technice pískování se skleněný povrch stane matný s hedvábnou strukturou, který vytváří dojem naprostého luxusu. Představujeme Vám sérii – skleněné obklady Plain ve tvaru, v současné době tak populárních „cihliček“. Formát skleněných obkladů Plain je 5x20. Mléčné sklo do kuchyně Nymburk. Jeho použití je téměř univerzální – do sprchových koutů a obecně do koupelen místo keramiky, za kuchyňské linky, jako estetický či designový prvek v interiéru apod.


Díky vlastní výrobě jsme schopni vyrobit celoskleněné obklady prakticky jakéhokoli tvaru (mnohoúhelníky, kulaté tvary, kombinace), včetně. Lze vybrat jakýkoliv barvu skla z naší nabídky viz foto, nebo ze vzorníku RAL barev. Záleží jen na vkusu a fantazii. K dispozici máme velkou škálu barev ve vzorníku RAL a NCS. Naší výrobou a technologií barvení skla jsme získali spoustu nových klientů.


Obkladové sklo doporučujeme vykalit. Kalené sklo má mnoho výhod. Ideální volbou pro vás jsou skleněné obklady s grafickým potiskem. Naše výrobky jsou vyráběny nejmodernějšími postupy a metodami.


Nejlepší cena přímo od výrobce. SKLENĚNÝ OBKLAD BÍLÁ 10×10. Použití obkladů v interiéru je velmi rozsáhlé.

Zajímá vás, kolik stojí skleněné obklady do kuchyně? Podívejte se na náš orientační ceník obkladů za kuchyňské linky nebo si vyžádejte nezávaznou. Grafosklo nebo-li fotoglass lze použít v malých. A dokáže uspokojit i toho.


Cena skleněného obkladu se skládá z ceny materiálu (závisí na tloušťce skla, typu skla, bezpečnostních požadavcích a povrchové úpravě) a příplatků za opracování skla (opracování hran, výřezy pro zásuvky, díry nebo rohové výřezy). Jelikož je cena každé zakázky velice individuální, neuvádíme na našich stránkách konkrétní ceník. Standardní výběr barev pro skleněný obklad do kuchyně naleznete v vzorkovnici RAL nebo NCS.


V porovnání s Lacobelem se kalené sklo vyznačuje mnohonásobně vyšší odolností. Oproti Lacobelu má kalené (tvrzené) sklo vyšší mechanickou odolnost a asi desetinásobně vyšší odolnost tepelnou. Souhlasím, že pokud si chcete dát sklo za sporák je vhodné si vybrat kalené sklo. Já jsem zvolila sklo diamant. Výsledná cena v objednávkové tabulce je za skleněnou tabuli dle zadaných rozměrů - v případě výřezů na zásuvky a podobných úprav je cena následně sestavena individuálně na základě dodaných nákesů.


Sklo je velmi nadčasový materiál, který ozvláštní a prosvětlí každý interiér. Technologie pokročila, a sklo už není tak náročné na údržbu jako dřív. Skleneny obklad najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Za přijatelné ceny Vám zhotovíme skleněný obklad či skleněnou výplň na míru. Sklo dodáváme kalené i nekalené, do skla vrtáme otvory pro zásuvky, vypínače, přívod vody, odpady, drátěný program, osvětlení. Sklo tvarujeme do pravoúhlých i atypických formátů, provádíme výřezy při nestejné výšce skříněk, pracovní plochy nebo odsavače par.


Cena lišt pro běžnou kuchyni se pohybuje mezi třemi a pěti tisíci korunami, což obkládání. Zajímá Vás cena skleněných obkladů za kuchyňskou linku?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky