úterý 16. června 2020

Nátěr betonu proti vodě

Nátěr na betonové podlahy. Materiály pro ošetření betonu izolačním nátěrem jsou dodávány v podobě prášku, který se smíchá s vodou. Vznikne kašovitá hmota, která se apli.


Nízkoviskózní epoxidová pryskyřice, schválená jako kotevně impregnační nátěr na čerstvý beton u mostních izolačních systémů a silničním stavitelství, jako ochrana čerstvého betonu a penetrace (spojovací můstek). Penetrační vrstva pod natavované hydroizolační bitumenové pásy.

Hydrofobní a olejofobní nano impregnace betonu a umělého kamene - impregnační nátěr BProtect na beton proti vodě a olejům. LADAX FS je krystalizační materiál, trvale zamezující propustnost vody a výrazně snižující propustnost jiných kapalin u ošetřovaných betonových. OCHRANA PROTI VODĚ STĚRKOVÉ HYDROIZOLACE KRYSTALIZAČNÍ NÁTĚRY UTĚSNĚNÍ TLAKOVÉ VODY SPECIÁLNÍ KONSTRUKČNÍ MALTY MALTY A BETONY Stavební chemie Dekorativní povrchy Lepidla a pryskyřice Proti hmyzu OCHRANA PROTI VODĚ. Repesil - hydrofobní nátěr v lakovém benzinu pro impregnaci anorganických povrchů proti vodě a vlhkosti. Užívá se jako finální impregnační nátěr.


Přípravek účinně odpuzuje vodu. Repesil je vhodný pro impregnaci betonu , fasá omítek, obkladů, střešní krytiny, kamene, dlažby apod.

Ochrana proti vodě , vlhkosti, erozi materiálů, výkvětům solí a špíně. Součástí systému jsou i pomocné profily, zahrnující opatření proti vzniku trhlin a doplňující profily pro provádění prostupů, teras a balkónů. Dále jsou to materiály, které fungují jako hydroizolační , vlivem přísady sekundární krystalizace XYPEX. Působí tak ochranně proti vodě a zároveň zvyšuje čistotu podkladu s velmi dlouhodobými účinky. Neobsahuje žádné vosky, silikony nebo akrylátové složky.


Není vhodný na zoxidované a zasolené povrchy. Chrání povrch betonu proti vodě a olejům i UV zářen í. Po aplikaci nemění optické vlastnosti betonu. Pro méně savé betonové materiály je určena nano-impregnace BTProtect. Zamezuje průniku vody a usazování špíny.


Použití Pro ochranu nádrží z betonu , bazénů, koupališť, na plochy z betonu , cementové a vápenocementové omítky, vláknocementových desek, chlórkaučukových nátěrů. Barevný disperzní nátěr pro nátěry bazénů, vodních nádrží, jezírek z betonu , betonových tvárnic. Vhodný na přetírání starých chlórkaučukových.


Je možno ho použít proti vlhkosti na vyzrálý, nebo k prevenci na nový beton. Ropným látkám je možné ošetřený povrch vystavit nejdříve po dnech. Dlouhodobé zvýšení vodotěsnosti zamezuje pronikání agresivních medií do betonu a tím se zvyšuje jeho celková životnost.

Proto je ochranný nátěr proti působení těchto látek důležitou prevencí proti degradaci konstrukce. Na betonové konstrukce všeho druhu. Ve spodních stavbách proti vlhkosti i tlakové vodě , jako náhrada klasických izolací.


Jako chemická ochrana nádrží v objektech ČOV, úpravnách vody, parovodech, naftovém hospodářství, ČS, stáčištích ropných látek atd. Využívá se jako účinná izolační ochrana geometricky složitých nebo obtížně přístupných betonových. Sikadur Combiflex systém a těsnící pásky. Impregnační Hydrofobizační nátěr - Repesil 10l. Odolává povětrnostním vlivům, olejům a krátkodobě motorové naftě.


V případě poškození je velice snadno opravitelný jednoduchým přetřením bez oškrabování, broušení a tmelení. POUŽITÍ Venkovní i vnitřní nátěry betonu , zdiva, omítek a kovových předmětů opatřených. OPRAVY BETONU OCHRANA PROTI VODĚ KRYSTALIZAČNÍ NÁTĚRY UTĚSNĚNÍ TLAKOVÉ VODY SPECIÁLNÍ KONSTRUKČNÍ MALTY Povrchové úpravy OCHRANA PROTI VODĚ. POROSTOP S Krystalizační nátěr pro odstranění povrchové vlhkosti betonu SUPERSTOP Rychl. Bezrozpouštědlový nátěr na beton na bázi plastických hmot, připravený k okamžitému použití, odolný povětrnosti a chůzi, zamezující pískování a sprašování povrchu, vytváří hladký dobře čistitelný povrch.


Cemento-disperzní nátěr má zvýšený difúzní odpor proti průniku vodních par a CO2. Prosím o informácie o prísadách do betónu na zvýšenie. Nemrznoucí přísada do malt a betonů je bezchloridový kapalný urychlovač tvrdnutí a přísada proti mrazu (dále jen přísada ) s plastifikačním účinkem určená do.


Přísada do betonu proti vodě. Chytré přísady do betonu pro rychlejší tuhnutí, lepší vodotěsnost, lepší zpracovatelnost i zvýšenou pevnost. Dotaz: Ochranný nátěr proti vodě Dobrý den potřeboval bych provést nátěr sklepního prostoru (beton),aby byl ochráněn proti vnikání spodní vody do prostoru.


This feature is not available right now. Výrobní sortiment zahrnuje materiály pro sanace betonu , sanace železobetonu, hydroizolace (izolace proti vodě ), sanační omítky, průmyslové podlahy, tmelení, těsnění, injektáže a nejrůznější speciální maltoviny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky