pátek 19. června 2020

Lepení hran pracovní desky

U tohoto modelu je dlouhá hrana pracovní desky ukončena odpovídající mm hranou ABS. Rovná hrana s minimálním rádiusem odpovídá současnému trendu minimalistického moderního vzhledu. Lepení polyuretanovým lepidlem zaručí vysokou odolnost proti teplu a vlhkosti. Lepil jsem chemoprenem, truhláři mi poradili natřít hranu desky a ABS-ku, nechat zavadnout a pak znovu natřít ABS, nechat ještě jednou trochu zavadnout. Samozřejmě jsem jim nevěřil a ze začátku zkoušel druhou vrstvu chemoprenu na ABS ošidit, ale nedržely mi.


Na lepení hran bez vrstvy tavného lepidla budete potřebovat kontaktní nebo speciální disperzní lepidlo, štětec, šroubové svěrky s příslušenstvím na čelní hrany, podložky z MDF nebo dřevotřísky, horní frézku nebo frézku na hrany, kopírovací frézu nebo zaoblovací frézu s opěrným ložiskem, případně cidlinu. Velkoplošné materiály ( desky ), můžeme zákazníkům po optimalizaci nářezového plánu na PC, naformátovat na naší pile na požadované rozměry. Lepení a struktura třísek dodává OSB desce její charakteristický vzhled. Používají se jako stavební desky při stavbě domu, k úpravě interiéru či výrobě nábytku.


Takové lišty se nevyrábějí v dekoru pracovní desky. Většinou jsou z eloxovaného hliníku a tak oko pozorovatele přímo přitahují. Nemluvě o usazování nečistot u hran této lišty. Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online!


Laminované dřevotřískové desky Široká paleta dekorů a výběr z mnoha struktur povrchu nabízí využití v mnoha odvětvích nábytkářského průmyslu, inspiraci pro architekty a designéry, jeden ze základních produktů pro vybavení interiérů, kombinaci s dalšími materiály. Olepování hran Vážení zákazníci, nabízíme Vám formátování desek a olepování hran , veškerého plošného materiálu, přířezů a také olepování dílců ABS hranou. Olepujeme od tloušťky 5-mm a rádi Vám olepíme i tvarové dílce. Překližky a kompaktní desky Dále nabízíme zhotovení pracovních desek na míru včetně frézování rohových spojů a výrobu otvorů pro dřez a varnou desku.


Oblasti použití zahrnují stropní bednění, bednění stěn,mostů a tunelů až po pracovní plošiny. Provádíme lepení hran na nařezané díly z laminovaných dřevotřísek. Můžeme nalepit i hrany vyrobené z vrstvené dýhy.


JAF HOLZ nabízí konstrukční dřevěné desky. Lepíme hrany ABS tloušťky 5mm a 2mm. Pro optimální funkčnost a stálé zlepšování používají tyto stránky Cookies.


Používáním těchto stránek potvrzujete souhlas s využitím této technologie. Pracovní desky s jednostranným postformingem. Moderní výrobek na bázi nosné dřevotřískové desky polisované na horní ploše dekorativním vysokotlakým. Výroba nábytku se neobejde bez kvalitního lepení hran.


V případě lepení různých druhů materiálu nejlépe poslouží konstrukční či montážní lepidla. Pro řešení s vyšší odolností proti vlhkosti jsou tady disperzní lepidla, která se využijí například při výrobě venkovního nábytku. K lepení hran ABS při rukodělném zpracování je možno použít univerzální lepidlo firmy EGGER nebo některé kontaktní lepidlo. COMPETENCE PUR Olepování hran Lepidla KLEIERIT na bázi EVA KLEIBERIT SK 774. Pro olepování hran na bázi polyesteru, PV, AS.


Lepení spárovek, montážní a plošné spoje, vestavěné dílce do koupelen, kuchyní, vlhkých místností, stacionární lepení hran. Vytváří elastické spáry s vysokou pevností. Způsob nanášení: jednostranný, u tvrdého dřeva oboustranný, štětcem, stěrkou,válcovou nanašečkou.


Nastavení Olepovačka hran na lepení lemovací pásky MOHS-je připravena k použití! Chcete-li začít pracovat, jednoduše zařízení umístěte na pracovní plochu. Plechovou desku (pozice A) připevněte k hlavnímu tělu olepovačky viz. Kuchyňské pracovní desky z masivního dřeva. Dle Vašich požadavků Vám desky vyrobíme přímo na míru včetně zaměření i montáže.


Lepení je pomocí speciálních lepidel, nově splňující zdravotní standardy bez formaldehydu. Směrově orientované třísky jsou ve vrstvách položeny kolmo na sebe. Tím získávají desky pevnost proti ohybu a zlomu (např. oproti dřevotřískovým deskám) při zachování dobré ceny, nízké váhy a opracovatelnosti.


Před položením pracovní desky musíte přesně srovnat spodní skříňky a spojit je. Položte pracovní desku a upevněte ji kovovými úhelníky či ještě lépe speciálním spojkami (složenými z horního a dolního dílu) na spodní skříňky. Sotva se najde jiný materiál, který v sobě slučuje tolik předností: existuje neuvěřitelné množství jeho využití: jako podkladový materiál spřažených konstrukcí pro řešení fasád nebo rozdělení prostoru, jako vysoce kvalitní surovina pro výrobu oken, jako výchozí produkt pro kvalitní vstupní dveře a dveře vlhkých místností, pracovní desky , nábytek pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky