čtvrtek 4. června 2020

Vlnky na střechu

Katalog střešních krytin a střešních materiálů, publikace informací o střechách a stavebnictví. Střešní tašky, šablony, plechové krytiny skládané. Tohle si dát na střechu a neznat to, tak se po těch - 15letech asi půjdu zastřelit (za ty peníze). Vlnité plechy jsou tradiční a levné řešení na zakrytí. A teď co bych doporučil.


Na běžné střechy mám výbornou a letitou (cca 30let) zkušenost s lepenkou se skelnou vložkou typu V nebo typ R3( popis a cena u jednoho z výrobc ů ). Výhodou vlnitých plechů je to, že se jedná o lehkou a pevnou střešní krytinu. Krásných hor je ve Švýcarsku hodně, stejně jako nádherných železničních tratí. Vlakem až na střechu světa: Jak vypadá cesta po nejvýše položené železnici světa? Navíc asfaltová střešní krytina za trvale nejnižší ceny. Vždyť kdo by chtěl každé dva roky kupovat novou krytinu a předělávat střechu na své pergole kvůli tomu, že stávající krytina z hobbymarketu na slunci zkřehla, v mrazu popraskala nebo ji rozbily první letní kroupy.


Praha - Sníh a silný vítr dělá problémy v blízkém okolí hlavního města. Silničáři v okrese Praha-západ a Praha-východ vyhlásili kalamitní stav. Osobně bych pásy volně nakladl s přesahem na střechu garáže, překrytí bych nelepil, ani netavil, ale použil bych klempířský bitumenový tmel v kartuši. Jestli - že po aplikaci nadzvihnete překrytí a nahřejete, třeba horkovzdušnou pistolí (nikoli do tavení pásu) tmel, pásy budou bezproblémově těsnit.


Proto navrhuji střechu očistit – zamést normálně smetákem – případné defekty puchýře vlnky odstranit, co nedrží odříznout, tak aby tam zůstaly pouze pevné části. Koupit střešní pás – těžký – nedoporučuji IPU – vybrat Bitagit, Sklobit apod kvalitu a za suchého počasí normálně natavit. Menší vlhkost jde vysušit před natavením. Na střechu i do základu. Difuzní, parotěsné, hybrydní.


Plastové i ocelové systémy. Na OSB deskách se dá provádět i povrchová úprava, např. OSB desky se využívají díky skvělým izolačním vlastnostem a odolnosti proti požáru.


Tak jako přicházejí zákazníci do prodejny s obecným zadáním „potřebuji barvu střechu , čím natřít střechu , jakou použít barvu na střechu , kolik stojí barvy na střechu “, projděme si zde nejdříve možnosti a kombinace, které většinou máme. Dám za odvoz, tyto vlnky na plot, střechu ,přístřešek, pergolu,atje jich 1kusů,v rozměru 2M X 1M,odvoz pouze všech najednou,vlastnoruční nakládka,je to. Prodám použitý laminát na STŘECHU -vlnka. Hasiči od rána zasahovali na viacerých miestach Slovenska. Vietor strhával strechy, stromy zatarasili viaceré cesty.


Najsilnejší vietor bol okolo 15. Na mnohých miestach vyhlásil SHMÚ najvyšší rizikový stupeň. Poptávám rekonstrukci střechy - nahradit střešní krytinu (eternitové vlnky , desky 1x 1cm) - kvalitní plechovou krytinou. Zadaný inzerát prodam hlinikové vlnky vhodné na střechu v inzerci eStřechy.


Abyste využili dlouhou životnost krytiny, střecha Vám dlouho vydržela, a ještě dobře vypadala, nabízíme Vám také doplňky na střechu. V ceně je tedy kompletní krytina s příslušenstvím, pořez vazby, práce tesaře, veškeré nátěry, výroba několika palubek, oplechování komína, spojovací materiál na krovy. Asfaltová šindel – střecha je pobitá palubkami, na které se pokládá krytina Dutinkové desky – Gutaglis dual z polykarbonátu – odolné proti kroupám Vlnka nebo tradéz Guttaglis makro, makrocs, desky PVC – desky z polykarbonátu odolné proti kroupám. Chcete začít nový život bez strachu o střechu nad hlavou. Je nějaké jiné řešení, jak zaizolovat vlnky vertikálního plechu, aby nedocházelo k zatékání?


Auto na Olomoucku se převrátilo na střechu , žena nepřežila Tragicky skončila v pondělí v noci dopravní nehoda vozidla Nissan Primera na katastru obce Náklo na Olomoucku. Pneumatická pružina na horní části křídla umožňuje snadné otevření výlezu a také ho udržuje zavřený. Potřebujete se čas od času dostat na střechu ? Dodáváme je přesně na míru domu, jehož rozměry a materiálové provedení respektují natolik, aby dohromady vznikl funkční celek. Máte zájem o střechu z pálené krytiny, plechu, betonu nebo jiného materiálu? Rádi vám vyjdeme vstříc a vyrobíme vám střechu na klíč, pod kterou budou žít v suchu a teple ještě děti vašich dětí.


Při výběru vhodné tašky na střechu řeší řada majitelů otázku, zda se rozhodnout pro střešní krytinu z betonu nebo pro pálenou střešní tašku. Zobrazte si kontakt na poptávajícího a získejte tuto zakázku. Kontakt obsahuje ověřený e-mail a telefonní kontakt přímo na poptávajícího.


Připravte svou střechu na zimu – vše, co byste měli vědět. Spolehlivost a zároveň životnost střechy prodloužíme pravidelnou údržbou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky