pátek 11. září 2015

Heluz aku 25

For structures with higher demands for sound insulation. AKU brick blocks are used to separate individual apartments in apartment buildings, accommodation facilities. We produce bricks with different parameters, ceilings, lintels and chimneys. Pro konstrukce s vyššími nároky na zvukovou izolaci.


Cihelné bloky AKU se používají pro oddělení jednotlivých bytů v bytových domech, ubytovacích. Heluz AKU je zalievaná brúsená akustická tehla. Oproti klasickým nebrúseným akustickým tehlám spočíva inovácia výrobku v nabrúsení úložných. Na konštrukcie s vyššími nárokmi na zvukovú izoláciu. Tehlové bloky AKU sa používajú na oddelenie jednotlivých bytov v bytových domoch, ubytovacích.


Cihelný blok je složen ze dvou cihelných tvarovek. Popis produktu DxŠxV: 375x250x2mm. Klidné a ničím nerušené bydlení je snem mnoha z nás. Jedním z faktorů, které významně ovlivňují.


Hotové zdivo má zvýšené akustické a tepelněakumulační vlastnosti díky své. Für Konstruktionen mit höheren Ansprüchen an Geräuschundurchlässigkeit. Ziegelblöcke AKU trennen einzelne Wohnungen in Wohnhäusern, Unterkunftseinrichtungen. Do konstrukcji spełniających wyższe wymagania w zakresie izolacji akustycznej. Bloczki ceramiczne AKU są stosowane do oddzielenia poszczególnych mieszkań w. Nosné zdivo se zvýšeným akustickým útlumem.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Hodnoty součinitele prostupu tepla „U“ jsou uvedeny s omítkami pro výrobní závod Hevlín při pevnosti MPa nebo MPa a tepelněizolační maltou, respektive. HELUZ AKU broušená zalévaná P8. Kvalitné stavebné materiály pre strechy, fasády, izolácie a hrubú stavbu. Inovace výrobku spočívá v nabroušení ložných ploch, cihly se tak při zdění lepí. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Celoplošné lepidlo alebo Heluz Pena a zakladacia malta ZDARMA! Mám jich cca kusů, viz foto. Akustické tehly zaliate betónom. Nosné aj priečkové murivo so zvýšeným akustickým útlmom. Sú určené pre akustické murivo hrúbky 2mm.


Cihly a zdivo je třeba chránit proti vodě a zamezit kontaktu s tekoucí vodou. Pokud plánujete koupit více kusů 1 pro vás máme výhodnější nabídku. Popis: Nové, nerozbalené, akustické cihly. V katalogu nemáme podrobnější informace o heluz 25.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky