úterý 29. září 2015

Luxol originál

Nová receptura má vylepšené. Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů. Tenkovrstvá lazúra na dekoratívne nátery na drevo s ochranou proti poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Je vhodná pre nátery všetkých stavebných súčastí alebo drevených. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Barvy na dřevo se vyznačují vytvořením tenké neprůhledné vrstvy, která léta dřeva zakryje, ale zároveň je možné vnímat druh podkladu. Find out the Collection Zero of the new brand T(eye)M Sunglasses. Luxol Original AQUA l týk. Pred použitím obsah dôkladne premiešajte. Odstráňte prípadnú kôru.


Mohu se jen zeptat jestli se tato barva v prodejně nachází a její cenu. Potřebovala bych cca litru. Na Vašich stránkách jsem tuto informaci bohužel nezjistila. Lazura pro dekorativní nátery dřeva. Free delivery and returns on all eligible orders.


TOP BALSAM Original conditioner with Protein bring back natural moist and shine to your hair. LUXOL originál Barva Cena vč. NEVÍTE SI RADY S VÝBĚREM BAREV? Datum revize Číslo verze Datum vytvoření 19. Our facilities offer a variety of recreational opportunities for the entire family.


People also love these ideas. Levné sada nářadí– velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že. Charakteristika: - je určený k ochranným a dekoračním nátěrům dřeva - možno použít také k napouštění dřeva v interiéru - vhodný pro nátěry plotů.


Díky obsahu vosků a olejů chrání dřevo před povětrnostními vlivy. Foto je pouze ilustrační. Popis produktu: Originál je tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Jevhodný například pro nátěry plotů, pergol, dřevěných podhledů, dřevěných konstrukcí a stavebních prvků. Díky nové krémové konzistenci se lépe roztíra a jednoduše aplikuje.


Produkty péče o drevo, ktorým Slováci veri už viac ako rokov. Tento web ke svému fungování používá cookies, ať už vlastní nebo cookies třetích stran. Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete svůj souhlas. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Top Balsam Intensive Care.


Pretraga proizvoda: Search for: Search. Tenkovrstvá lazura pro dekorativní nátěry na dřevo s ochranou proti povětrnostním vlivům a UV záření. Lze i výměnou za bezbarvý-koupil jsem mě nehodící se odstín. Rozpouštědlová olejová lazura SLABOVRSTVÁ.


Balení: 75l 5l 10l pouze vybrané odstíny. Vlastnosti: Na dřevěné povrchy, syntetická, do exteriéru i.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky