úterý 22. září 2015

Stavebniny jurčík

Krajským obchodním soudem v Ostravě dne 23. Zabýváme se maloobchodním a velkoobchodním prodejem stavebních hmot. Nabízíme sádrokartony, dveře, okna, zárubně, komíny, kanalizace a odvodnění.


Prodáváme stavebniny , stavební materiál a chemii. V sortimentu naleznete betonové výrobky, maltové směsi, cihly, tvárnice, hydroizolace a barvy.

Poskytujeme odborné poradenství, dělení oceli a dopravu zakoupeného zboží. Vaše zpráva byla úspěšně odeslána. Nyní je redigována našimi operátorkami, po schválení (nejpozději následující pracovní den) bude odeslána příjemci. Betonové výrobky, maltové směsi, cihly, tvárnice, hydroizolace, barvy, sádrokartony, dveře, okna, zárubně, komíny, kanalizace a odvodnění.


Kromě toho poskytujeme našim. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Velkoobchod se dřevem. Prodej stavebního materiálu v Doksech.

Adresa sídla, pozice ve firmě, vztahy mezi společnostmi a majiteli firem. Martin Jurčík , v obchodním rejstříku. KB-Blok stavebniny Praha - Kbely Mladoboleslavská 949. Albrecht - vybavení autoservisů Mladoboleslavská 84 Kbely. SADROM - sádrové omítky a stěrky Ctěnická 69.


Brod Nabídka střešních krytin a doplňků, klempířských výrobků a plechů, palubek, podlah, plovoucích podlah, sádrokartonů, tepelných izolací či řeziva. Využijte regionální hledání a. You can compare the many shapes, sizes and top finishes of our pavers in person, thanks to our product display stands situated at our. Najděte firmy a služby ve svém okolí. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu. Pro B2B partnery i stavebníky.


E-shop kompletního stavebního materiálu, síť stavebnin KB-BLOK. Increase the visibility and hits of your company right now ! Information available on the internet. A Jiøí-Kompletní realizace støech a prodej materi. STAVEBNINY STAVPROFI, Spišská Nová Ves, J.

Fabiniho Ľubomír Jurčík - STAVPROFI, Dlhé Stráže, Dlh. Valdštejnská 68 Doksy. Milan Flégl - nákup a prodej zboží.


Máte stavebniny , ve kterých byste mohli prodávat naše betonové produkty? Anebo jste z realizační firmy a chtěli byste pracovat s našimi materiály? Ozvěte se nám a najdeme společnou cestu. Pro vaše potřeby též rádi poskytneme proškolení týkající se pokládky či montáže veškerých našich výrobků.


Predaj stavebného materiálu. Bazár stavebnín - Vladimír Pavol. HELUZ není jen špičková cihla, ale komplexní stavební systém.


Vyrábíme cihly s různými parametry, stropy, překlady a komíny. Nabízíme také materiály. Stavebniny GOLDIMPEX , s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky