pátek 25. září 2015

Jak vyrobit svíčku ze zbytků vosku

Nevyhazujte zbytky vosku ze svíček. Díky tomuto návodu můžete najít znovuvyužití ! Videa by měla vycházet 2x týdně. Každý like nebo komentář co se vám líbí nebo nelíbí. Každý, kdo je milovníkem svíček a atmosféry, kterou díky nim můžeme vytvořit, má určitě doma spoustu nedohořelých či polámaných svíček. Také se vám doma povalují zbytky vosku ze svíček?


Rozhodně jej nevyhazujte! Můžete si z něj totiž udělat svíčky vlastní. Výroba takových svíček ve. Ze zbytků starých svíček si lze vytvořit svíčku novou.


Do staršího rendlíku umístěte zbytky vosku , dbejte však na to, aby byl čistý. Pokud si chceme vyrobit netradiční svíčku na vánoční stůl nebo někomu darovat pod stromeček. Bude vám stačit několik věcí a svíčka bude do minut hotová. Zbytky vosku nebo pytel nového vosku z obchodu. Zbytků na jednu svíčku je potřeba překvapivě hodně, tak doporučuji mít po ruce ten pytel, pokud nemáte opravdu velké domácí zásoby.


Pokud jste svíčkový maniak, pravděpodobně máte :). K odstranění zbytků vosku nebo k úpravě okrajů můžete použít obyčejné nůžky. Tip Vrstvená svíčka jinak: zkuste vyrobit čtverečky odlišných rozměrů a tloušťky a pohrajte si s jejich umístěním - např. Možností, jak vyrobit svíčku, je samozřejmě daleko víc. Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste.


Tento pin objavil(a) Alžbeta Uhliková. O nebezpečných svíčkách a mojí motivaci vyrobit si vlastní svíčky ze včelího vosku jsem psala už minule. Cílem domácí výroby bylo dostat cenu ke korunám za jednu čajovou svíčku. A nakonec jsme se (před rokem) dostali na Kč. SEXY fotek Anety Krejčíkové, na kterých ukázala ÚPLNĚ VŠE!


Pavel Kříž: Poprvé ukázal manželku! A pak přiznal: Jsem na dně sil. Zajímavý videonávod jak si vyrobíte svíčku z včelího vosku. Další z možností, jak vyrobit svíčku z včelího vosku , je výroba točené svíčky.


Takto se dá vyrobit svíčka z včelího vosku velmi jednoduše, bez pomocí silikonové formy a bez nutnosti rozehřívat vosk. Emoce ovlivňují zdraví víc, než si myslíte. Důležité je svíčku pevně utáhnout, aby se nerozpadala. Cit v ruce vám poradí, kam až můžete zajít. Půl kila sojového vosku 5ml, a stejné množství včelího vosku 4ml.


Parafín je tradiční vosk, ze kterého se vyrábějí svíčky, a je také nejoblíbenější. Hodí se pro začátečníky, protože se rychle rozpouští, je levný, a dá se snadno barvit a parfémovat. Nalámané kusy vosku ze svíček vložíte do zavařeninové sklenky a dáte roztopit.


Pozor, neroztápíte přímo nad plamenem, ale ve vodní lázni a na nejslabším stupni.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky