pátek 25. září 2015

Schody plzeň

Každý z nás potřebuje mít z bytu či domu oázu klidu, kde by se cítil co nejlépe. Podlahář - Pokládka podlah, výroba a montáž vinylových schodů, výroba vinylových lišt, renovace parket, pokládka PVC, pokládka vinylu, obložení schodů. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oboru můžeme nabídnout prvotřídní produkt české výroby, na který poskytujeme prodlouženou záruku.


Na míru vyrábíme dřevěné schodiště, schody, zábradlí a další podobné výrobky. Zakázku je možno realizovat včetně dodávky a montáže. Zakázková výroba schodů, schodišť a zábradlí. Pro rodinný dům v Radobyčicích jsme zajistili kompletní dodání a instalaci grafoskla JAP s. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


Společnost KOVO JUHÁSZ spol. Najděte dodavatele pro téma schody. Pobočky v Plzni a ve Stodě. Zabýváme se výrobou, dodávkami, montážemi a následným servisem všech typů výtahů. Předmětem naší činnosti jsou i výtahové šachty, plošiny pro.


Dřevěné, nerezové, kovové a skleněné schody , obkládané betónové schody , zábradlí. Popis: Ponechám schody -za odvoz. Nechte si vypracovat 3D návrh konstrukce schodiště zadarmo! Potřebujete interiérové schodiště?


Pak jste správně na stránkách společnosti INTERIÉRY A SCHODIŠTĚ s. U nás najdete schodiště všech typů a stylů. Ať už jde o novostavbu nebo renovaci: zde najdete naše tipy od profesionála pro hrubou stavbu, suchou výstavbu, renovaci a dokončovací stavební práce. Máte zájem o naše produkty? Zhotovujeme kované mříže, brány, rošty do krbů, krbové nářadí, mříže do oken a dveří, svícny.


Opravujeme kovové nářadí. Plzeň -město - vyberte okres. Inspirovaly mě Potěmkinovy schody. Jako malá rodinná firma se zaměřujeme zejména na zakázky v Plzni a okolí. Nabízíme široké spektrum služeb z oblasti zámečnictví.


Provádíme dřevěné obklady schodů. Lze nabídnout široký sortiment dřevin, např. V naší nabídce naleznete schody a schodiště různých tvarů, typů a materiálových řešení. Vybírat můžete schodiště točitá, segmentová, bočnicová či třmenová.


Schody a schodiště jsou k dispozici jak do interiérů rodinných domů, kanceláří, vstupních vestibulů aj. Kvalitní a estetické dřevěné schody a interiérové schodiště od zavedeného výrobce (cena již od 4včetně montáže!). Dřevěné půdní schody OMAN, DOLLE a FAKRO, kovové schody JAP.


Skládací a stahovací půdní schody protipožární i termoizolační. Firma Vestavěné skříně Radýs otevřela novou luxusní prodejnu na Proseku, a společně s ní zavedla slevu na všechny skříně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky