pondělí 28. září 2015

Starožitný koberec

Svůj starožitný nábytek, obrazy, sochy, zbraně, koberce, nádobí, lovecké trofeje, šperky, hodinky a další starožitnosti zde vystavují galerie, starožitnictví, aukční síně i soukromé osoby z celé České republiky. Starožitný koberec ANATOLIE K41. Popis: Orientální koberec.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Prodám pěkný starožitný vlněný koberec z 1. Bazoš - Inzercia, bazár Koberce a podlahová krytina. Ostatné - starozitny koberec bazár.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Ručně vázaný koberec Serapi Heriz z první poloviny 20. Hedvábný koberec Louis de poorter 2x 195cm.


Krásný koberec z umělého hedvábí. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Je srolovaný, ale těžký. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a. Orientálne koberce sú štýlovým prvkom súčasného interiérového dizajnu. Veľké izby, ale aj menšie a skromnejšie priestory môžu s tradičným kobercom. Tento koberec vypada jako Kelim,zajimalo by mne jestli je vlneny,nebo hedvabny a jak je silny,vypada dobre a ty opotrebovana mista k jeho stari proste patri. Ocitl se u vás doma starožitný koberec po babičce a nevíte co s ním? Perský koberec je klasika a pokud přemýšlíte, zda tento prvek, který vám možná až.


Takto vyrobený koberec se může dobře vyjímat nejen na podlaze, ale i na stěnách obložených světlým dřevem. Naše pobočky jsou v blízké dojezdové vzdálenosti od obcí Zubří, Valašské Meziříčí, Vsetín, Hranice na Moravě, a Holešov, Kroměříž, Přerov. Vlas vlněný, osnova z bavlny.


Centrální medailon s palmetami a bohatým florálním polem. Prodáme barevný koberec 1x 24 vhodný do dětského pokoje, zánovní. Prodej z důvodu přestavby stávajícího dětského pokoje. Starý koberec Buchara, zachovalý chlup, rozměry bez osnovy: 1x cm. V naší nabídce najdete veškerý domovní nábytek, vhodný ať pro.


Koberec , Vintage, zlatý, starožitný Koberce Vintage starožitný. Tento odolný koberec ve vintage designu s mimořádným barevným leskem ve světle. Perzský koberec je symbolom vkusu a elegancie, ktorý nepodlieha trendom. Pravé ručne vyrábané perzské koberce vyrobené z prírodných materiálov – vlny, hodvábu a bavlny, sú na dotyk veľmi príjemné a mäkké. Vlněný ručně tkaný koberec.


V naprosto bezchybném a navídaném stavu. Neopotřebený a nepoužívaný (uschován ve skříni). Větší, ručně vázaný koberec, v zachovalém stavu.


Má ještě plombu - doporučuji ponechat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky