středa 23. září 2015

Dřevoobráběcí stroje rojek

ROJEK dřevoobráběcí stroje a. Jsme tradiční český výrobce profesionální dřevoobráběcích. ELNÍ BRUSKA KDR 6Dvoukotoučová bruska je určena k broušení dřeva, hliníkových slitin a všech druhů umělých hmot. V základním vybavení je.


Vybrané dřevoobráběcí a kovoobráběcí stroje a nástroje skladem. VYSTAVENY JSOU POUZE VĚTŠÍ STROJE NAD 100. SROVNÁVACÍ FRÉZKA s novým konstrukčním řešením, které zajišťuje vysokou přesnost a výkon stroje při nízkých provozních nákladech. EXW Častolovice, servis po ČR.


Máme letou strojírenskou výrobní tradici. Stroje jsou 1 připraveny k práci. Dřevoobráběcí stroje od profíků. Usadíme dřevoobráběcí stroje u vás na místě.


Předvedeme, pomůžeme, poradíme. Pro přesnější řez se používají pily pásov. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Sídlí v Častolovicích v Královéhradeckém kraji.


Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Málo používaný,celou dobu jedním člověkem. Sestava obsahuje hoblovku.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží. S výběrem rádi poradíme. Sháníte spolehlivou firmu nabízející dřevoobráběcí stroje či tepelnou techniku? Vás ve městech Rožnov pod Radhoštěm a Fryšták.


Jsme ryze česká firma, která se řadí mezi přední evropské výrobce brousících strojů na kov a dřevěné materiály. Naše firma dodává profesionální dřevoobráběcí stroje pro zpracování masivu jako jsou - srovnávací frézky RFS, tloušťkovací frézky RFT, kombinované frézky MSP a SP dále spodní frézky a dlabačky. Truhlářský portál, zdroj aktuálních informací pro oblast truhlářství, dřevo a nábytek.


This domain is years old. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Výroba a prodej: dřevoobráběcí a truhlářské stroje, nástroje a nářadí. Provádíme technologické vybavení truhláren.


Kompletní sortiment dřevoobráběcích strojů, stroje na zpracování palivového dřeva, kotle na biomasu. Výhradní zástupce HOMA GROUP pro ČR. Petra Rojka, Josef Rojek založil v Častolovicích firmu Rojek.


Firma dosáhla významného rozvoje a své dřevoobráběcí stroje úspěšně prodávala po celém světě. Vyrábíme a prodáváme dřevoobráběcí a truhlářské stroje , nástroje a nářadí - spodní frézky, formátovací pily, srovnávací a. STOLNÍ STOJANOVÁ KOTOUČOVÁ PILA - VÝSTAVNÍ (chybí prodlužovací pódia ) je určena pro kutily, řemeslníky a stavebníky. Veřejnoprospěšný projekt.


Charset: UTF-8: Programming Language: ASP. Hlídač smluv a registr smluv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky