pondělí 28. září 2015

Baumit štuková omítka

Tyto cookies (formou textových souborů) jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a nelze je vypnout. Uchovávají informace o preferenci jazyka. BAUMIT Perlafine vnitřní kg bílá.


Přírodně bílá vápenná ručně zpracovatelná jemná štuková omítka pro interiér. Skladování omítky: v suchu na dřevěném roštu, skladovatelnost max. Nevhodná jako podklad pod keramické obklady.


Její původ pochází z rakouského Gutensteinu, kde byl založen první závod na pálení vápna. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Ideálne pre rekonštrukcie a malé plochy na omietanie.


Zrenovujte vaše steny v interiéri alebo na fasáde a doprajte im nový vzhľad. Vápenocementová ručně zpracovatelná omítka pro exteriéry i interiéry, se sníženou nasákavostí. Použití: Vápeocementová štuková omítka na minerální jádrové omítky pro exteriéry.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Nakupte ihned nebo poptejte u stavebnin v okolí a získejte štukovou omítku za. Vonkajšia štuková omietka na ručné spracovanie, pre hrúbky - mm. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Použití: sádro-vápenná štuková omítka s filcovaným povrchem na minerální jádrové omítky pro interiéry.


Nanáša sa vždy na vyzretú podkladovú vápennocementovú omietku. Jemná štuková omietka, tzv. Feinputz sivej farby s hladenou štruktúrou, veľkosť zrna mm. Druh omítky: fajnová, vnější. Průmyslově vyráběná vodoodpudivá suchá omítková směs pro ruční zpracování.


Sádrová ručně zpracovatelná jemná štuková omítka s filcovaným povrchem pro interiéry, nevhodná jako podklad pod obklady. Strojově i ručně zpracovatelná. Baumit DuoTex Sklotextilní síťovina. Váš prehliadač neakceptuje Cookies.


Pre optimálnu funkciu a zobrazenie obsahu povoľte v nastavení prehliadača používa. Barva: bílá či probarvená dle vzorníku. Dlouhodobé zkušenosti našich pracovníků při realizaci dílčích stavebních prací, jako je finalizace štukových omítek, jsou pro zákazníky garancí dobře odvedené práce. Vzhledem ke své nízké ceně jsou štukové omítky stále velmi žádané. Cena platná při odběru palety, jinak cenu poptejte.


Book your Hotel in Röjtökmuzsaj online. Wij Verslaan Elke Prijs! Find and book a hotel online. Good availability and great rates! Je hotová namíchaná štuková omítka , která se používá především pro zhotovení finálních úprav zdí, pro opravy starých omítek nebo na povrchy jako je hladký.


Vďaka špeciálnej mikorštruktúre umožňuje optimálne odovzdávanie a prijímanie vlhkosti z vnútorného vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky