pátek 25. září 2015

Žebřík 3x15

Trojdílný profesionální žebřík 3xPROFI je vyroben z kvalitního odlehčeného hliníku. Díky lisovanému spojení příček s bočnicemi je zajištěná vysoká tuhost a životnost žebříku. Vysoce sofistikovaná řada ALVE Forte splňuje ta nejnáročnější kritéria, její konstrukce byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními zákazníky tak, aby zaručovala vysokou odolnost a spolehlivost při zachování co možná nejmenší váhy výrobků. Univerzální třídílný žebřík pro všestranné využití nejen v domácnosti. Splňuje evropskou normu EN131.


Model EXPERT je určen pro „Profi“ použití. EBŘÍK TROJDÍLNÝ 3xEXPERT. Trojdílný víceúčelový žebřík z kvalitního hliníku, žebříku v jednom! Gmá maximální výšku metrů a každý jeho díl má příček.


Spojení mezi příčky a bočnicí je provedeno lisováním, které je zakončeno lemováním a zajišťuje tak vysokou tuhost a životnost žebříku. Trojdílný univerzální žebřík Forte, počet příček 3xaž 3x, max. Detail produktu Přidat do porovnání Odebrat z porovnání. Jednodílný hliníkový žebřík ALPOS EXPERT o šířce 4mm v profi provedení a prodlouženou zárukou na let.


Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Venbos Profi, 3xod ostatních. C profilu a je svojí konstrukcí odolný proti zlomení.


Má protiskluzové rýhování příčlí a vyměnitelné plastové patky. Velmi dobré lemování řadí tento žebřík me. Lze jej sestavit jako štafle, výsuvný, opěrný nebo schodišťový žebřík. Trojdílný hliníkový žebřík 3xprofesionální, lze použít jako žebříků v jednom. V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady.


S našimi projekty porostete. PROFI CENTAURE Žebřík třídílný s lanem – snadný posuv v kolejničkách. Je kladem důraz především na jeho maximální bezpečnost. Specialista na herní počítače, notebooky a telefony. FORTE v dokonalém žluto-černém designu splňuje ta nejnáročnější kritéria profesionálů.


Mobilní telefony a tablety. Foto ilustrativní, počet příček viz popis. Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies.


Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Víceúčelový trojdílný žebřík po patnácti příčkách. Vhodný pro profesionální použití. Lze sestavit jako stojací štafle, výsuvný nebo opěrný.


Kvalitní profesionální trojdílný hliníkový žebřík 3xpříček s maximální výsuvnou délkou 1m pro univerzální použití na stavbě, zahradě a okolí domu. Zesílený profil žebříku - není to svařovaný profil! Prodám nepoužitý žebřík ALVE PROFI 3x15. Patka stabilizační tyče je v protiskluzovém provedení.


Hliníkový žebřík 3xprofi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky