pondělí 21. září 2015

Bungalov domy

Montované domy na klíč, domy na dokončení - bungalovy, přízemní domy - katalog. Ponúkame Vám jednu z najatraktívnejších ponúk. Projekty rodinných domov typ bungálov v rôznych variantách. Klasiky aj moderný dizajn.


Pri každom projekte nájdete cenu projektu ale aj domu na kľúč. Ponukové domy Hrubá stavba, bungalov a dom na kľúč za super ceny K nízkoenergetickým domom z našej dielne , sme do ponuky pridali vybrané projekty spoločností Euroline a Promiprojekt s ktorými máme patnerstvo na predaj projektov a výstavbu. Bývajte vo vlastnom dome za cenu bytu. Môžu byť s garážou, dvojgarážou, alebo podpivničené.


Medzi moderné domy radíme projekty, ktoré majú rôzne druhy striech a môžu byť prízemné, alebo poschodové. Rýchla dodávka, priaznivé ceny, kvalitné projekty - iba u nás. Vyberte si z ponuky až 2domov. Book at Camping-bungalows Altomira, Navajas. Easy and Secure Online Booking.


Read Real Reviews and Book Now! New deals listed every day! Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! Taktiež sa môžete inšpirovať z akéhokoľvek iného zdroja.


Najděte si mezi našimi bungalovy na klíč své vysněné bydlení. Jednoduchosť nie je bezduchosť! Prichádza doba príjemného vytriezvenia! Doba jednoduchej architektúry, kde komplikov. Tento bungalov v tvare L je mimoriadne ekonomicky výhodný, montovaný, keramický dom s perfektnou dispozíciou.


Rodinné domy do m², a) od - 30tis. Výstavba už do týždňov za skvelú cenu. Rychlá dodávka, příznivé ceny, kvalitní projekty - pouze u nás.


Bungalov Vás oproti patrovému domu přijde mnohem levněji. Dalšími výhodami jsou snadná dostupnost všech místností, maximální využití prostotu a možnost bezbariérového přístupu. Filtrujte podle ceny, dispozice, bungalov nebo na patro. Kvalitní montované domy na klíč, nízkoenergetické domy na dokončení.


Moderní přístup ke stavbám domů ORCAN GROUP s. Naší specializací jsou dřevostavby. Stavba domu jde s námi snadno a rychle. Vybrat si můžete z našeho katalogu (rodinné domy , bungalov ) nebo vám postavíme. Prozkoumejte všechny benefity. Betonové domy vynikají svojí špičkovou tepelnou a akustickou izolací, což přispívá.


Tieto domy môžu byť rozmanitých tvarov pôdorysov a môžu mať všetky druhy prestrešenia, od najjednoduchšej sedlovej strechy, valbovej až po plochú. Bungalovy , ale aj poschodové domy , menšie domy do 90m, ale aj inteligentné domy – naša ponuka domov so základovou doskou v cene je rozsiahla. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky