pátek 11. září 2015

Revizní dvířka 600x600

Plastová revizní dvířka MKOMs vysokou pevností konstrukce rozměru 6x 6mm, dobře tepelně i akusticky izolované, osazené standardně zámkem a 2. Použití: Tato pevná dvířka lze použít jako otevírací kryt různých stavebních otvorů, prostupů a šachet. Dvířka lze objednat i ve variantě se zámkem. Větrací mřížka do podhledu 600x6plast RD600.


Jednoduchá montáž, otevírání vpravo i vlevo. Naše revizní dvířka jsou vyráběny českými výrobci s ověřenou kvalitou. Naší předností jsou skladové zásoby celého sortymentu standardních rozměrů revizních dvířek. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Díky revizním dvířkům nedochází k žádnému přerušení dekoru - spáry mezi obklady na dvířkách, plynule navazují na spáry v okolí dvířek. Lakováno práškovou vypalovanou venkovní. Vhodná jak pro instalaci do sádrokartonu.


Vyberte si z různých materiálů a rozměrů. Nakupujte revizní dvířka na Moje-Elektro ještě dnes a ušetříte. Vyrábíme požární revizní dvířka , která jsou určena do stěnových sádrokartonových systémů s dvojitým opláštěním GKF. Požární odolnost dvířek.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a. Montážní postup viz zvláštní katalogový list. RD - certifikát - strop. Free Delivery on Eligible Orders! Díky minimální spáře mezi rámečkem a dvířky, dokáží zcela zakrýt. Celkový rozměr dvířek včetně rámu.


Revizní dvířka Dalap RD 600x6mm jsou ideální do sádrokartonu nebo do zdi. Nerezová revizní dvířka 500x5a 600x600. Meřidla tak uvidíte jen při kontrole a opravě. Maximální ochrana proti prachu a odolnost vůči vlhkosti, to jsou revizní dvířka Dalap RDDB 600x6mm.


Skládají se z pevného plechového rámu a výklopného plechového rámečku v. Vyvzorováno na prodejně. Tato pevná revizní dvířka lze použít jako otevírací kryt různých stavebních otvorů, prostupů a šachet. Rám a křídlo dvířek jsou spojena pomocí nerezových nýtů a jsou nerozebiratelná. SVÍTIDLA Bodovky LED panely LED bodovky.


Kovová revizní dvířka jsou vhodná především pro osazení do kontrolních a revizních otvorů. Možnost montáže do vlhkého prostředí, lehké otevírání a zavírání dvířek, otevírání i zavírání pouze zatlačením na dvířka, estetický design. Při rekonstrukci bytového jádra, koupelny, WC, kuchyně, najdou tato kovová revizní dvířka bezkonkurenční uplatnění. Servisní bílá kovová dvířka pro montáž pod obklady v koupelně či chodbě.


Na přední straně se nachází madlo pro snadnější otevírání. Jedná se o pevný plast v bílé barvě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky