pátek 30. října 2015

Kabel sykfy 3x2x0 5

Kabel SYKFY se používá pro vnitřní rozvody ve sdělovací technic. Po zadaní objednávky vás budeme kontaktovať za účelom potvrdenia ceny. Dvě nebo tři žíly stočeny v prvek 4. Není připustné používat pro silnoproudé účely nebo uložení do země. Buďte s námi v kontaktu.


Dostávejte informace o novinkách v sortimentu, akčním zboží či plánovaných událostech dříve, než ostatní. PRAKAB - SYKFY 3x2x, 5. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Výrobce Kabely a vodiče. Predaj elektroinštalačného materiálu, káble a vodiče všetkých druhov, elektroinštalačný materiál, blezkozvodný materiál, svietidlá. Dovoľujeme si Vás upozorniť, že ceny uvádzané pri tovare v internetovom obchode platia len pri nákupe cez internet!


Sdělovací vnitřní kabely s Al stíněním. Obrázek je pouz e informativní. Kabel je možno vyrobit ve variantě pod omítku (přírodní barva pláště). SYKY, SYKFY , U, J-Y(St)Y, up kabel SYKFY 10x2x 5. Kabely jsou určeny pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice.


Detailní popis kabel SYKFY 3x2x0. Konstrukce: Cu jádro Izolace (PVC), žíly stočené do párů a pětipárových skupin, pětipárové skupiny. Stíněný kabel , 2x kroucený pár. Kabel je určen pro pevné vnitřní rozvody ve sdělovací technice. Kabel Kabel - 2xDvoužilový plochý vodič s laněným měděným jádrem.


Izolace je z bílého PVC a jedna z žil je označena podélným vroubkováním. TME has over 8employees, who provide expert support at each stage of the ordering process. Our offer includes 250electronic components from 9producers. The pictures of products are only demonstrative and may be different than the real look of products.


It does not change their basic features. Použitie: plastové párované oznamovacie káble SYKF. Pokud není zboží skladem, bude naskladněno do dvou pracovních dnů. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Ceny si navíc můžete srovnat od těch nejlevnějších.


KABEL SYKFY 3x2x- je určen pro propojení sdělovacích i signálních obvodů unvitř budov, kde jsou předpokládány. Frekvenční měniče od výkonu kW do MW Frekvenční měniče pro stroje NN Pro malé pracovní stroje a zařízení s 3fáz. Nabízíme veškerý telekomunikační materiál, elektroinstalační a zemnící materiál (zemnící pásky) používaný na výstavbu metalických nadzemních i. Zakoupené zboží v požadované délce. Telekomunikačný kábel SYKFY s PVC plášťom pre vnútorné rozvody.


Ovinutý AL laminovanou fóliou s dvoma príložnými CU drôtmi pocínovanými. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky