středa 28. října 2015

Mořidlo ořech

Jsou dodávána buď na rozpouštědlové bázi, nebo, v případě Vašeho přání i jako vodou ředitelná mořidla. Mořidlo lihové OŘECH SV. K moření dřeva a všech porézních materiálů (např. beton, OSB desky, cihly).


Lihové mořidlo k barvení dřeva a porézních materiálů. Vlastnosti a výhody Lihová mořidla se vyrábějí v široké škále. Při stříkání lze pro sjednocující efekt použít nosič V 33W – mísit s vodou v poměru 1:1-2.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jinak přijímá mořidlo hladké dřevo po létech a jinak řezané plochy přes léta. VIDARON je značka vysoce kvalitních výrobků na.


Pokud tedy moříme předmět složený z těchto dvou ploch, měli bychom s tím počítat. Standardní roztok organických barviv v technickém etylalkoholu. Při objednávání mořidla uveďte v objednávkovém formuláři, v oddíle Poznámka, jaký dřevěný povrch budete mořit. Zašleme Vám takové mořidlo , které.


Práškové mořidlo je určené k rozpuštění v lihu a je světlostálé. Prášková mořidla rozpuštěná v lihu se používají také k dobarvení lihových laků. Zeleň malachit lihové mořidlo 1L. Voskové mořidlo pozitivní. Ořech kanadský lihové mořidlo 1L.


Pro zvýšení odolností nutné voskovat nebo olejovat. Zkuste mořidlo na kousku dřeva – ještě než se do samotného moření pustíte, vyzkoušejte, jak mořidlo reaguje a jak změní barvu dřeva. Je barevný lihový koncentrát na moření dřeva, ale také všech porézních materiálů jako beton a cihly.


Charakteristika: - oderní přípravek na nové dřevo - preventivním účinkem proti dřevokaznému hmyzu. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Je určen k moření dřeva a všech porézních materiálů. Dále výběr mořidla provádíme dle způsobu aplikace.


Vodou ředitelné mořidlo se používá na pomalé moření ( natírání a máčení). V HORNBACHu se vše točí okolo stavby, bydlení a zahrady. S našimi projekty porostete.


Barva na dřevo ILVA - mořidlo světlý ořech 1l již od od 4Kč. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Zvýrazňuje strukturu dřeva, proniká hluboko do podkladu.


Značka inspirovaná Skandinávií. MOŘIDLO CLT - ořech střední ltr. Hard Wax Oil - olej-voskový prostředek na dřevo. Hyperticus BIO - kolorovací olej na dřevo. UNICOLOR - lihové mořidlo.


Cena moření na klasickém dvoulůžku 80-Kč na klasickém jednolůžku 40-Kč. Všechny informace o produktu Barva, lak na dřevo Barvy a laky Hostivař Lazurol lihové mořidlo ořech světlý 5ml, porovnání cen z internetových obchodů. Nejsme jen obyčejný internetový prodejce, v našem sortimentu najdete také značné množství produktů naši vlastní výroby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky