pondělí 26. října 2015

Hranol buk

Na objednávku vieme vyrobiť aj iné dĺžky, max. Pohledový slopupek vyrobený z masivního dřeva. Hrany ofrézovány v poloměru mm (nebo dle přání sraženy pod úhlem 45°). Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Predaj vysušeného a opracovaného dreva.

Prvotriedne produkty s dlhou životnosťou typizovaných, ale aj atypických tvarov a konštrukcií zo suchého a dokonale. Z tohoto hranolu si můžete vytvořit potřebné lišty a ohýbat je přesně. Máme pro vás hranoly či konstrukční latě, dostupné v několika různých rozměrech a délkách!


Nejčastěji se jedná o hranoly smrkové a modřínové. Hoblovaný hranol 1x 1mm. Hranol 36x- 2m Buk zaoblené hrany.


Dřevoobchod KC Karlovy Vary a. KVH hranol je možné vyrábět prostřednictvím silných spojů jednotlivých dílčích kusů v délce do metrů.

U KVH hranolu je proto používána pouze metoda klínového spoje. Pro konstrukční hranoly KVH se vybírá vysoce kvalitní, převážně jehličnaté řezivo, zejména smrkové. Pro jednotlivé konstrukční hranoly nebo lamely je vybráno středová část kmene.


Vlastný účet = veľa výhod. Vždy vidíte aktuálne ceny. Produkty sú online objednávkou ihneď zarezervované. Tvorba individuálnych cenníkových listov.


Buk patří ke standardním dřevinám používaným k výrobě truhlářského řeziva. To se vyrábí z dřevní hmoty pokácené v době vegetačního klidu. Materiál je sušen tak, aby si dřevo uchovalo všechny přirozené a truhláři ceněné vlastnosti. Všetko z kategórie Buk cinkovan.


GRANDUS by For Best Clients s. Top Best Boutique Hotel Hajduszoboszlo. Star Best Boutique Hotel Hajduszoboszlo. Compare and book a luxury hotel. Low rates, great service.


Book your hotel fast and easily. Luxurious Accommodation online.

Drevené hranoly 2x 2- masívne hranoly pre drevné konštrukčné prvky v stavebníctve. Jedná se o lepený hranol fixní nebo cinkovaný, složený ze tří vrstev. Lamely eurohranolů jsou z kvalitního materiálu v radiálním řezu.


Veškeré námi dodávané hranoly jsou vyráběny v souladu s parametry norem ČSN a DIN EN 2D4. Drevené dosky Drevené dosky majú univerzálne využitie nie len v stavebníctve. Nie je to len ich nižšou cenou, ale hlavne rôznorodosťou využitia. HRANOL Náhradní díly Náhradní výztužný hranol z bukového dřeva. Dub hranol – rozmery podľa rozpisu zákazníka.


Cenová kalkulácia na vyžiadanie podľa rozpisu. Konštrukčný, čerstvý, nesušený – len na objednávku! Vnitřní i venkovní stěny, garážová stání, pergoly, střechy, stropy.


To je jen zlomek výčtu možností, kde lze využít naše sušené, čtyřstraně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky