pondělí 26. října 2015

Plastová síť

Pevný rám, vysoká životnost a odolnost, doprava ZDARMA a výroba na míru, sítě do oken za nízké ceny. Unikátní systém dvojité mřížky výborně filtruje a tlumí intenzitu větru. Díky své flexibilitě je možné síť. Cena za síť od 28- Kč. Při montáži vůbec neporušíte okno nebo rám okna.


Síť pro plastová okna a euro okna všech typů! Ve včelařství se používá především pro získávání propolisu, nebo jako podložka pro odběr měli. Plastové pletivo s širokou škálou použití.


Alternativa ke kovovým kari sítím. Vhodné pro potěry o tloušťce. Samonavíjecí rolovací síť na dveře najde své využití tam, kde není dostatek místa pro klasicky otevíratelnou dveřní síť. Polynet - plastová síť neboli jemné pletivo nejen na těžbu propolisu a odběr vzorku Varroa.


Vodě a houbám odolná, lze dlouhodobě použít ve venkovním prostředí. Síť lze podle potřeby vyrolovat horizontálně (typ F10) nebo vertikálně (typ G10). Rolovací síť můžeme umístit do ostění nebo přímo na rám okna. Montáž rolovacích sítí se neobejde bez drobných zásahů do okenního rámu. Bílé, 7x žaluzie, 2x síť.


Rolovací (samonavíjecí) síť lze v době, kdy ji nepotřebujeme, vytáhnout do kastlíku, čím docílíme její mnohem delší životnosti. Lze použít také jako dočasná. Potřebujete kvalitní síť ? Patříme k předním výrobcům sportovních a ochranných sítí.


Dále vyrábíme sítě pro hru a zábavu a sítě pro průmyslové využití. Síť se navíjí na hřídel uloženou v hliníkovém boxu (horizontálním, vertikálním). Ovládání je zabezpečeno pomocí speciální pružinové hřídele, která umožňuje nastavení navíjecí síly.


Síť lze také velmi snadno demontovat z okenního rámu pomocí otočných držáků. Jednotlivé typy sítí typu C se liší tvarem profilu. Naši školení odborní konzultanti vám pomohou a poradí s výběrem, aby vaše nová plastová okna splnila všechny vaše požadavky a očekávání. Dvojitá mřížka zaručuje účinnost i. Stínící síť je nezbytný pomocník na zahradě. Sítě jsou výborné k oddělení prostor, k vytvoření soukromí, na skleníky a foliovníky, ke krytí drobného ovoce.


Protihmyzové sítě do oken a dveří. Sítě proti hmyzu jsou nejefektivnější přirozenou ochranou proti obtížnému hmyzu. Síť je vyrobena ze skelného.


Celoplastová plotovina Polynet vyrobená z polyetylenu, určená pro zemědělské, lesnické a zahrádkářské účely. Hlavním posláním celoplastového pletiva. Ochrannou síť není nutné vyndávat, a to ani v zimních měsících.


Pokud se k tomu rozhodnete, skladujte ji na rovném, suchém místě. Pro čištění síťoviny můžete použít vysavač, na rám sítě vystačíte s vlhkým hadříkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky