středa 28. října 2015

Palubkové dveře venkovní

Dveře jsou vyrobeny v české republice a dodáváme je bez povrchové úpravy ve finálním kartáčovaném povrchu. U nás si můžete vybrat nejen palubkové dveře plné, ale připravili jsme pro Vás mnoho typů palubkových dveří prosklených. Palubkové dveře si můžete objednat se zárubní nebo bez. Venkovní dřevěné vchodové dveře PALUBKOVÉ tl. Nabízíme palubkové dveře jak na použití venku, tak samozřejmě i do vaše interiéru.


Zaleží jen na vašich potřebách, kam své palubkové dveře umístíte. Jedním z posledních trendů je právě ta skutečnost, že se nepoužívají palubkové dveře pouze jako venkovní součást nějakého přístěnku. Některé palubkové dveře jsou na prodejně připraveny k odběru! Ostatní dveře vyrábíme bežně v rozmezí - dní. Dveře jsou dodávány bez povrchové úpravy (barvu dveří můžete sladit se svým interiérem či exteriérem s jedním z mnoha odstínů námi nabízených lazur či olejů ). Palubky 92x12mm z obou stran, vevnitř zatepleno polystyrenem.


Namontováno izolační sklo diTherm kůra. Vodorovné čepování navrchu i vespod dveří. Připraveno pro zámek Fab 60mm, rozteč 90mm.


Vyrábíme také vstupní dveře do panelových a bytových domů. Kromě toho dotvářejí atmosféru vkusného domova. Proto je nutno zvolit takový vzhle který dobře ladí se zbytkem domu. S otvorem pro vhazování dopisů navíc odpadá nutnost poštovní schránky.


V červenci jsme si pro vás připravili za super akční cenu hned několik produktů! Nahlédněte do všech kategorií a vyberte si ke svým dveřím také. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Book at Viva Blue, Muro. New deals listed every day!


Easy, fast and secure booking! Your booking instantly confirmed! La Guerre Et La Paix, Low Prices. K osazení do stávající zárubně (dle české normy) nebo volitelně s rámovou zárubní.


Jsou vyrobeny z palubkového smrkového dřeva, bez povrchové úpravy. Zateplené vchodové dveře provedené v mnoha dekorech. Jsou určené pro použití jako druhé vstupní dveře.


Nabízíme vchodové dveře - palubkové dveře , bytové dveře , domovní dveře. Retro, moderní, rámové deskové, black line protipožární dveře. Kvalitní dveře z masivu za ceny přímého výrobce. Rozdělení křídel na půl, i mimo střed. Lze namontovat 4x sklo na dveřní křídla.


Rovněž je možnost si u nich objednat povrchovou úpravu (viz vzorník). Díky tradičním a osvědčeným postupům výroby jsou naše palubkové dveře zárukou vysoké kvality a preciznosti. Vchodové dveře jsou vizitkou každého domu a zosobněním stylu majitele.


Kvalitu a vzhled dřevěných vchodových dveří do značné míry ovlivňuje také jejich povrchová úprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky