středa 28. října 2015

Lazura xyladecor

Všechny ochranné nátěry na dřevo jsou speciálně vyvinuty k ochraně a údržbě dřeva. Můžete se spolehnout na vysoce kvalitní produkty. Mohli jsme sice použít barevný vzorník přímo od výrobce, ale zjisitili jsme, že zvláště u silnovrstvých typů. Díky své tixotropní konzistenci nestéká a. Ochranná tenkovrstva lazura na dřevo na rozpouštědlové bázi pro vnější použití.


XYLADECOR CLASSIC HP je určen pro veškeré dřevěné povrchy, které. Obsahuje fungicidní složku. Proti houbám způsobujícím modrání dřeva. Hybridné molekuly vytvárajú vysoko pružnú membránu. Zde nabízíme silnovrstvé lazury na dřevo.


Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Doprava ZDARMA Výrobce. Akzo Nobel (13) Tiikkurila (1) Tikkurila (5) Značka. Všetky ochranné nátery na drevo sú špeciálne vyvinuté na ochranu a liečbu dreva. Môžete sa spoľahnúť na vysoko kvalitné produkty.


Chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením. Není vhodný pro použití v saunách. Lazura není vhodná k nátěrům podlah, dřeva v trvale vlhkém prostředí, dřevaošetřeného oleji nebo vosky, popř.


Barvy, laky na dřevo) Hodnocení produktu:. Vytváří silný, elegantně polomatný film na povrchu. Free delivery on eligible orders of £or more. Krémová konzistence usnadňuje natírání, nátěr lépe.


Silnovrstvá lazura chrání dřevo před povětrnostními vlivy a UV zářením a navíc při aplikaci nestéká. Ochrannú lazúru môžete použiť na náter chaty, obkladov domu, okná, okenice, pergoly, ploty, parkovacie prístrešky, dvere a iné drevené povrchy. Ochranná silnovrstvá lazura na dřevo na rozpouštědlové bázi pro vnější použití. Vďaka svojej tixotropnej konzistencii nesteká a uľahčuje aplikáciu.


Vytvára silný, elegantne polomatný film na povrchu dreva. Je určený pre vonkajšie drevené povrchy, ako sú okná, dvere, balkóny, drevené obklady a podhľady, pergoly a iné drevené povrchy. Zvýšena přilnavost dalšího nátěru. Nátěr nepraská a neloupe se.


Lazura je určena pro veškeré dřevěné povrchy, které nejsou v přímém styku s půdou nebo povbrchovou vodou, jako jsou obklady domů, chaty, altány, pergoly. Je určena pro venkovní dřevěné povrchy, okna, dveře, balkony, dřevěné obklady. Xyladecor Tenkovrstvá lazúra standard dub 75l. Inovativní technologie hybridního pojiva Chrání před mrazem, UV zářením a nepřízní počasí. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Barevný lazurovací prostředek na bázi rozpouštědel a alkydové pryskyřice zajišťující ochranu dřeva proti škůdcům a současně určený pro dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky