čtvrtek 29. října 2015

Novilux traffic

Die branchenführende Lösung für Echtzeitanalysen und detaillierte Segmentierung. With a Novilon floor you can choose a beautifully designe seamless floor, safe in the knowledge that it has a tough, scratch resistant surface. Best Price with Days Return Policy. It is very suitable for small businesses such as shops, offices and restaurants. The range captures the trend.


Komfort na každém kroku. Skladem šíře nebo m. Svou konstrukcí je dostatečně odolná pro. Stejně jako přírodní diamant, představuje Diamond Seal tvrdost, odolnost proti poškrábání a trvanlivost. Please open the website on a larger device to use the quick order functionality.


We use cookies in order to analyze the use of our website and to design the content user-friendlier. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek. Bezvadně funguje v bytech, kde vám zaručí komfort na každém kroku a jistotu snadného úklidu. PVC Forbo - heterogenne.


Step Floors Ltd is committed to providing a first class ser. Novilux: Traffic , Rock, Wood and Textile. Your workplace is your station of departure. The colours, the textures, the attributes.


Success can start from here. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Je velmi vhodná pro malou komerční zátěž. A pattern repeat of 150cm adds increased design authenticity.


Nová kolekce vinylových podlahy WINEO 4Vás ohromí trendovými dekory s věrnou kresbou dřevěných prken. Velmi snadno se čistí a udržuje, díky odolné. Garantujeme kvalitu a nejlepší cenu podlahových materiálů na trhu. Ale také robustní chipsový povrch a. Prodej a montáž podlah včetně vyrovnání podkladu.


Podlahy QUICK-STEP, PARADOR, KRONO ORIGINAL. Dřevěné a korkové podlahy, PVC, MARMOLEUM. Step-Floors are pleased to be able to supply Forbo Flooring Bella range from the Novilon system.


Forbo says of the Bella Flooring designs, This range of traditional. Chic at the price Pretty much anything you can think up, from a punchy, floral design to faux timber or a sparkling, metallic finish, is available. Tato informace jistě potvrzuje fakt, že jsou tyto. Nadčasový vzhled se strukturou povrchu křemenných krystalů, který zvyšuje přizpůsobivost opotřebení, absorpci zvuku a především komfort.


Speciální bezpečnostní prvek Aquagrip zaručí, že podlaha je bezpečnější. Jedná se moderní měkčený vinyl, který je vhodný nejen do obytných, ale i do komerčních a průmyslových prostor. TRAFFIC MARS CENTAURE DECO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky