pátek 23. října 2015

Cetris desky fasada

Bilete avion, Hoteluri, Asigur? Oferte pentru rezervari online! Ideálním řešením jak provést drobné stavby, opravy či doplňky na zahradě je použití právě cementotřísko.


Desky malých formátů mají stejné technické parametry jako běžně nabízené velkoformátové desky a proto je možné je s velkoformátovými deskami kombinovat. Desky “Cembrit Small Module” jsou k dispozici v různých barevných odstínech. Cetris desky v Baushopu koupíte za skvělé ceny.


Máme skladů po ČR a výběr z tisíců položek. Platit můžete hotově i kartou. Poté kotvíme všechny kluzné – posuvné body, nejlépe po směru hodinových ručiček.


Vrut (nýt) musí být umístěn ve středu předvrtaného otvoru, kolmo k rovině desky. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


CETRIS LASUR hladká, CETRIS PROFIL LASUR s dezénem dřeva nebo břidlice - obě barvené akrylátovým lasurovacím lakem dle vzorníku CETRIS. Desky všeobecně je možné dodat řezané na požadovaný rozměr, se zaoblenou nebo sraženou hranou pod úhlem 45°, do desek lze rovněž předvrtat otvory. Jsou lehčí než tradiční cementovláknité desky , jejich pevnost a odolnost proti povětrnostním vlivům, mrazu a plísním je řadí před štěpkocementové nebo sádrokartonové desky. Patří mezi cenově nejdostupnější materiály pro větrané fasády. Následně se celoplošně aplikuje stěrková hmota, do které se vtlačuje bandážovací tkanina se skelným vláknem.


Po vyrovnávací vrstvě provedené opět aplikací stěrkové hmoty se nanese konečná povrchová úprava. Produkt Deska Cetris Basic za výhodnou cenu nakoupíte na Levné Stavebniny. Doručíme Vám produkt Deska Cetris Basic po celé ČR bezpečně. Natírání desek CETRIS cementotřísková deska CETRIS.


Unsubscribe from cementotřísková deska CETRIS ? Rošt může být vytvořen z dřevěných latí, pozinkovaných nebo hliníkových profilů. Doporučené tloušťky cementotřískových desek. Fasáda z desek CETRIS Basic. Pro obklad soklů je možno dodat i desky větších tloušťek. Pre architektov sú cementotrieskové dosky zaujímavým riešením pri tvorbe zaujímavých priečelí budov.


Spoločnosť CETRIS je známa výrobou klasických. Investoři i architekti rádi experimentují s barevností fasád. Mám šrouby přímo na cetris desky 2x35mm. Hliníkový montážní systém pro montáž zavěšených odvětraných fasád vyvinutý. Jsou nehořlavé a zvukově izolační.


Tabulka základních fyzikálně mechanick. Opracování desek je možné běžnými dřevoobráběcími nástroji. Desky CETRIS se vyrábějí lisováním směsi dřevěných třísek, portlandského. Hra barev i tvarů na fasádě CETRIS.


Cementotřískové desky CETRIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky