pátek 15. září 2017

Nátěr betonové podlahy

This feature is not available right now. Mají hladký, trvanlivý, bezprašné podlahy garáže snem každého motoristu. Pokud si nevíte, co k pokrytí betonové podlahy v garáži, takže to není pylil. V rámci nových betonových povrchů lze aplikovat SPS Barvu na betonovou podlahu přímo na betonový podklad ve vrstvách bez předchozí penetrace.


Klasické betonové podlahy po nějakém čase a užívání v místech, jako jsou garáže, dílny či chodby potřebují povrchově omladit, opravit. Potřebujete barvu na betonovou podlahu co opravdu vydrží? V tomto článku vám poradíme jakou barvu na podlahu zvolit a jak se vyvarovat chybám.


SIGMAFLOOR 2K Epoxy Aqua je dvousložkový epoxidový nátěr na vodní bázi pro betonové podlahy v interiéru se střední a vyšší zátěží. Pro nátěr betonové podlahy garáže se používá dvousložkový lak tvořený tužidlem a plnidlem. Obojí jsou ryze chemické látky.


K nim při penetraci přidáváme ještě navíc ředidlo, které má těkavý charakter. Vysoká odolnost proti mechanickému a chemickému namáhání udržuje dlouhou životnost barevného nátěru i při silném vnějším namáhání. Farby na betónovú podlahu v priemysle. Vykonávame aj podlahové značenie pre výrobné haly. Vyžiadajte si tu cenovú ponuku na značenie podlahy.


Nano- nátěr omezuje sprašování betonu a usnadňuje údržbu betonové podlahy v interiéru. Předností nano-impregnace je snadná aplikace a obnovitelnost ochranné vrstvy bez pracného odstraňování původního nátěru. Ideální pro betonové podlahy a stěny. V atraktivním saténově matném provedení.


Odolává vysoké mechanické zátěži, provozním kapalinám, soli a změkčovadlům. Obsahuje tři nádoby - nátěr, tužidlo a čistič. Prakticky bez zápachu, s nízkým obsahem rozpouštědel. Velice rychlá doba schnutí a omyvatelný povrch.


Na povrch betonu můžete použít i vysoce odolné epoxidové dvousložkové barvy, které jsou určeny pro silně zatěžované betonové (nekletované) podlahy a další minerální povrchy. Tyto barvy mohou fungovat i jako lité podlahoviny. Výsledný povrch je odolný vůči působení řady chemických látek, vlhkosti a mechanickému opotřebení. Betonové průmyslové podlahy se i přes využití moderních technologií při jejich pokládce nezřídka kdy poškodí, například vlivem neúměrné zátěže. Místo opravy a výměny staré betonové podlahy je obvykle lepší ji opravit.


Poškození a nečistoty na povrchu jsou téměř vždy opravitelné. Když vidíte trhliny vycházející z hloubky betonu nebo také existující. Polyuretanový nátěr na podlahy s barevnými chipsy. Renovace betonových podlah garáží - BETEX 2vNA BETON. Nátěry na betonové podlahy.


Proč budete u nás nakupovat rádi? Najdete nás všude Od vesnic po vel. Jsou to zejména betonové podlahy garáží, skladů s pojezdem vysokozdvižných nebo paletových vozíků a také podlahy výrobních hal, co patří mezi stavební podklady se zvýšeným mechanickým zatížením. Je vhodný především na betonové podlahy s vysokým mechanickým zatížením, do dílen, garáží a podobně exponovaných prostor. Cena je orientační pro realizaci podlahy v rodinném domě.


Zahrnuje zaměření, materiál včetně dopravy na stavbu a odborné uložení směsi čerpadlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky